• PRO TV
  • Momentul în care o celebră cântăreață se prăbușește pe scena în timpul unui concert. Artista a suferit un AVC grav - VIDEO

Momentul în care o celebră cântăreață se prăbușește pe scena în timpul unui concert. Artista a suferit un AVC grav - VIDEO

Momentul în care o celebră cântăreață se prăbușește pe scena în timpul unui concert. Artista a suferit un AVC grav - VIDEO

Momente de panică în timpul unui spectacol. O celebră artistă a făcut AVC și s-a prăbușit pe scenă. Concertul era un tribut pentru întreaga sa carieră artistică.

Marinella, o cântăreață elenă foarte populară, se află joi la terapie intensivă după ce a suferit un accident vascular cerebral miercuri, în timpul unui concert susţinut în emblematicul Odeon Antic din Atena, la poalele Acropolei, au declarat surse din spital.

Interpreta, pe numele său real Kyriaki Papadopoulou, a suferit un „accident vascular cerebral grav” şi se află la terapie intensivă, a precizat spitalul la care a fost internată.

Filmările făcute de cei aflați la concert arată cum cântăreaţa, în vârstă de 86 de ani, se prăbuşeşte pe scenă chiar în timpul spectacolului. Din imagini se poate vedea cum artista, care se afla la a treia melodie, își pierde echilibrul și se prăbușește pe scenă.

Potrivit site-ului ekathimerini.com, înainte de concert cântăreaţa greacă Marinella se afla într-o stare bună, ba mai mult, aceasta a făcut glume cu stafful, cu artiștii și cu prietenii care au vizitat-o în cabina de probă. Cântăreaţa, a cărei carieră se întinde pe mai mult de şase decenii, a reprezentat Grecia la concursul Eurovision din 1974, care a fost câştigat de grupul suedez ABBA cu piesa „Waterloo”.

Captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni