• PRO TV
  • Zoë Kravitz, Kate Moss și Rosie Huntington Whiteley, apariții răvășitoare la Săptămâna Modei de la Paris. Au celebrat femininatatea în ținute de mătase la prezentarea Saint Laurent

Zoë Kravitz, Kate Moss și Rosie Huntington Whiteley, apariții răvășitoare la Săptămâna Modei de la Paris. Au celebrat femininatatea în ținute de mătase la prezentarea Saint Laurent

Zoë Kravitz, Kate Moss și Rosie Huntington Whiteley, apariții răvășitoare la Săptămâna Modei de la Paris. Au celebrat femininatatea în ținute de mătase la prezentarea Saint Laurent

Actrițe și modele celebre au defilat, pe 24 septembrie, la prezentarea Saint Laurent de la Paris. Zoë Kravitz, Kate Moss și Rosie Huntington Whiteley sunt doar câteva dintre celebritățile care au strălucit în ținute diafane. Ele au fost invitate să prezinte colecția de primăvară-vară 2025.

Cea mai mare parte a colecției prezentate de casa de modă Saint Laurent este alcătuită din țesături fine, din mătase pură, care transmit o stare de lejeritate și comoditate, spun criticii. 

Zoë Kravitz a făcut furori într-o rochie mini, de culoare neagră, care i-a lăsat la vedere sânii goi și lenjeria intimă. Regizoarea de 35 de ani și-a completat ținuta din dantelă cu o pereche de pantofi cu botul ascuțit. A păstrat un machiaj natural, așa cum ne-a obișnuit. 

Lila Moss Grace a purtat și ea o rochi din dantelă, dar mai lungă. Tânăra de 21 de ani îi calcă pe urme celebrei sale mame. Părinții ei sunt modelul Kate Moss și editorul revistei Jefferson Hack, care s-au despărțit la scurt timp după nașterea Lilei. În 2016, Lila a apărut pe coperta Vogue Italia alături de Kate Moss. A fost model pentru Marc Jacobs Beauty, în 2018.

​Mama ei, Kate Moss, a purtat o ținută „mai cuminte”, alcătuită dintr-un top alb, cu decolteu în V, sacou și fustă. 

​Designerul colecției a avut o alegere total neașteptată pentru Bella Hadid, care a defilat într-un costum supradimensionat. Cu ochelari și cu o atitudine serioasă, Bella este aproape de nerecunoscut. 

​Alte modele, precum Anja RubikAmelia Gray și Bruna Marquezine au purtat ținute transparente, pe sub care nu purtau sutien. De altfel, prin acest lucru se remarcă întreaga colecție. Se observă o predilecție pentru materialele fine, vaporoase și neapărat naturale. Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos. 

Expoziția „Transparențe”, aflată la Muzeul Yves Saint Laurent din Paris a înregistrat o prezență record în această primăvară. Drept urmare, piesele din materiale transparente se regăsesc și în colecția actuală.

Gallery

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni