• PRO TV
  • Flick a dat cărțile pe față despre prietenia cu Speak și cu Mihai Bendeac. Cât de vinovată este Denisa Filcea de ruptura definitivă dintre ei: „N-am simțit niciodată să zic «Iartă-mă!»”

Flick a dat cărțile pe față despre prietenia cu Speak și cu Mihai Bendeac. Cât de vinovată este Denisa Filcea de ruptura definitivă dintre ei: „N-am simțit niciodată să zic «Iartă-mă!»”

Flick a dat cărțile pe față despre prietenia cu Speak și cu Mihai Bendeac. Cât de vinovată este Denisa Filcea de ruptura definitivă dintre ei: „N-am simțit niciodată să zic «Iartă-mă!»”

În urmă cu mai mulții ani, Flick a rupt legătura cu prietenii și cu colegii de la postul de radio la care lucra, printre ei numărându-se și Speak și Mihai Bendeac. Acuzațiile s-au îndreptat către soția lui, Denisa Filcea, despre care s-a tot spus că „și-a băgat coada”.

Gallery

Acum, după mulți ani de acuzații, Flick a rupt tăcerea despre cele întâmplate, dar și despre toate acuzațiile care i-au fost aduse soției sale, Denisa. Fostul om de radio a explicat faptul că nu el a fost cel care a renunțat la prieteni, ci că a fost pus în fața faptului împlinit.

Flick recunoaște motivul pentru care a rupt relațiile de prietenie

Mihai Bendeac și Speak sunt doar o pare dintre prietenii cu care Flick a rupt legătura, la scurt timp după ce a cunoscut-o pe Denisa Filcea. Relația lor a evoluat foarte repede, la fel de repede pe cât prieteniile acestuia s-au încheiat.

În cadrul unui podcast la care a fost invitat recent, Flick a declarat că a fost blocat pe rețelele de socializare, însă nu consideră că a pierdut nimic, deoarece aceste persoane nu pot fi numite prieteni.

Citește și:

„N-am simțit niciodată momentul să pun mâna pe telefon și să zic «Iartă-mă!» Unii m-au blocat, sunt blocat. Eu nu am blocat pe nimeni. Dacă e să pierd prietenii ăștia pentru relația asta (n.r. cu Denisa), n-am pierdut nimic”, a spus acesta.

A fost sau nu Denisa Filcea vinovată de despărțirea lui Flick de prieteni

În cadrul aceluiași podcast, Flick i-a luat apărarea soției sale, spunând că niciodată nu a intervenit între el și prietenii pe care îi avea, în ciuda tuturor speculațiilor făcute. Fostul om de radio susține că aceasta nu a intervenit în niciun fel, iar lucrurile negative nu au avut loc din cauza lor, în ciuda tuturor speculațiilor.

Citește și:

„Ar trebui să îl întrebi pe el sau pe Speak, dacă el a declarat asta. Cred că el poate să spună de ce fratele lui, Flick, nu mai e prezent în viața lui, dar e foarte ușor să arunci niște lucruri, așa, și să lași oamenii să interpreteze ce vor ei sau, mai mult, să o duci în zona, că au dus-o în zona că e vina mea, că de când am apărut eu, că eu, că nu știu ce.

Nu s-a întâmplat, și asta îți spun că știu, nu s-a întâmplat niciodată ca vreunul dintre prietenii lui Sebastian, inclusiv Speak, să-l sune și Flick să nu răspundă”, a spus și Denisa, conform Cancan, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni