• PRO TV
  • Alina Ceușan s-a pozat la piscină, în costum de baie, la nici două luni după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil: „Strașnică mămică!”

Alina Ceușan s-a pozat la piscină, în costum de baie, la nici două luni după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil: „Strașnică mămică!”

Alina Ceușan s-a pozat la piscină, în costum de baie, la nici două luni după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil: „Strașnică mămică!”

Dacă s-ar face un top al celor mai sexy mămici din showbizul autohton, Alina Ceușan ar prinde cu siguranță un loc pe podium. La nici două luni după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil, vedeta s-a lăsat fotografiată la piscină, iar urmăritorii nu au mai contenit cu laudele.

Gallery

​Alina a născut o fetiță perfect sănătoasă în 8 august, după un travaliu de 8 ore, care a primit numele Perla.

Una dintre cele mai populare creatoare de conținut din România și prezentatoarea „Love Island România” mai are acasă un băiețel, pe nume Rock. Vedeta este căsătorită cu Raul Tișa din anul 2019.

​Aflată în vacanță, Alina a realizat o ședință foto incendiară la piscină, iar urmăritorii au fost impresionați de felul în care arată aceasta după două nașteri.

Creatoarea de conținut se bucură de plajă și soare alături de soț și cei doi copii și a postat mai multe fotografii în care apare în costum de baie pe contul ei de socializare. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ALINA TISHA (@alinaceusan)

„Arătă superb. Și abia a născut”

„Arăți incredibil de bine după naștere! Felicitări!”

„Ești reală??? Hot momma!”

„Ce mămică sexy”

„Semeni cu Beyonce aici!”

„Strașnică mămică”, sunt câteva dintre comentariile postate de urmăritorii Alinei, care nu sunt deloc puțini la număr. Vedeta are aproape un milion de urmăritori pe contul de Instagram.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni