• PRO TV
  • Reacția lui Andrei Ionescu după participarea la Batem Palma? "Chiar și azi când m-am uitat pe horoscop mi-a spus că din absolut fiecare experiență ai ceva de câștigat"

Reacția lui Andrei Ionescu după participarea la Batem Palma? "Chiar și azi când m-am uitat pe horoscop mi-a spus că din absolut fiecare experiență ai ceva de câștigat"

Andrei Ionescu e student și a câștigat la Batem Palma? 13.800 de lei.

Cu sinceritate, a mărturisit înainte de plecarea din show:

Sublim m-am simțit. Îmi era dor de lumina reflectoarelor, de mic am cochetat cu televiziunea, dar abia așteptam să joc. Am tot așteptat, am tot așteptat, dar atmosfera în momentul în care stai pe scaun e extraordinară. Eu sunt foarte mulțumit Nu e de ajuns pentru ce speram eu ca să finanțez viitoare proiecte, dar e un start. Noi ne ocupăm cu foarte multe proiecte și facem foarte multe subiecte pe care le atingem, de la sănătate publică la educație sexuală și reproductivă, iar la partea de introducere a cursurilor de prim ajutor în școli, aici vrem să integram cât mai mult. Nu aș schimba nimic din joc, funcționez pe sistemul de fără regrete. Chiat și azi când m-am uitat pe horoscop mi-a spus că din absolut fiecare experiență ai ceva de câștigat. 

​FOTO: PRO TV 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni