• PRO TV
  • Dorian Popa riscă închisoarea. Cum încearcă artistul să scape cu o pedeapsă mai mică, după ce a fost prins drogat la volan

Dorian Popa riscă închisoarea. Cum încearcă artistul să scape cu o pedeapsă mai mică, după ce a fost prins drogat la volan

Dorian Popa riscă închisoarea. Cum încearcă artistul să scape cu o pedeapsă mai mică, după ce a fost prins drogat la volan

Dorian Popa a fost prins drogat la volan, în urmă cu aproximativ un an, iar procesul a început. Artistul așteaptă să își primească sentința și a apelat la o strategie îndrăzneață, pentru a scăpa cu o pedeapsă mai ușoară.

Gallery

În urmă cu un an, Dorian Popa a fost prins la volanul mașinii sale, după ce consumare droguri. La câteva zile după aceea, a ieșit public și a recunoscut greșeala comisă, mărturisind că își asumă toate consecințele.

Cum încearcă Dorian Popa să scape de pedeapsa cu închisoarea

Acest lucru a continuat și în sala de judecată, atunci când Dorian Popa a recunoscut că a încălcat legea. Dosarul în care acesta este personaj principal a trecut de camera preliminară și, conform Fanatik, urmează să intre pe rolul instanței de fond.

În faza de cameră preliminară, Dorian Popa i-a cerut avocatului să nu conteste legalitatea probelor și să nu formuleze cereri sau excepții în legătură cu modul în care rechizitoriul a fost alcătuit.

Citește și:

​Deși era dreptul său, Dorian Popa nu a vrut să îl folosească. A ales să nu conteste rechizitoriul, chiar dacă acest lucru i-ar fi permis să evite sau, după caz, să amâne întârzierea judecății.

Dorian Popa riscă închisoarea

În cazul în care Dorian Popa va fi găsit vinovat de acuzațiile care i se aduc, acesta riscă să fie condamnat la închisoare între un an și cinci ani sau se poate alege doar cu o amendă. Mai mult decât atât, deoarece acesta nu are antecedente penale și dacă își va recunoaște vina, poate primi o pedeapsă cu suspendare.

Citește și:

„Situaţia de fapt se susţine cu următoarele mijloace de probă: proces-verbal de constatare a infracţiunii flagrante; buletin de analiză toxicologică; declarație suspect/inculpat Popa Dorian Laurențiu, proces-verbal de redare a conținutului imaginilor înregistrate de bodycam-ul agentului constatator. Totodată, rechizitoriul cuprinde datele referitoare la faptă, încadrarea juridică, la profilul moral şi de personalitate al inculpatului, la actele de urmărire penală efectuate, la trimiterea în judecată şi cheltuielile judiciare. De asemenea, se constată că nu au fost formulate cereri şi excepţii de către inculpat şi nici din oficiu nu se impun a fi invocate”, se arată în dosar.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni