• PRO TV
  • Cât de frumoasă s-a făcut fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav! Sofia a împlinit 8 ani: „Copilul meu minunat”

Cât de frumoasă s-a făcut fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav! Sofia a împlinit 8 ani: „Copilul meu minunat”

Cât de frumoasă s-a făcut fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav! Sofia a împlinit 8 ani: „Copilul meu minunat”

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, a împlinit 8 ani! Mama ei nu a lăsat să treacă neobservat acest eveniment și i-a organizat micuței o petrecere de zile mari.

Gallery

​​Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate persoane publice din România, aceasta fiind în atenția publicului larg încă de la începuturile anilor 2000, atunci când apărea constant la brațul lui Cătălin Botezatu. Anii au trecut, iar Bianca a reușit să își păstreze notorietatea, fiind chiar și astăzi una dintre cele mai urmărite femei din showbizul românesc. 

Pe plan sentimental, Bianca Drăgușanu a fost căsătorită de două ori: prima dată cu celebrul prezentator meteo, Victor Slav, iar a doua oară cu un afacerist extrem de cunoscut, Alex Bodi. Din păcate, niciuna dintre căsnicii nu a durat, însă din primul mariaj Bianca a avut de câștigat: este mama unei fetițe absolut superbe. 

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ SOFIA LA 8 ANI

Recent, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a împlinit frumoasa vârstă de 8 ani, iar evenimentul nu a putut să treacă neobservat. Vedeta i-a organizat Sofiei o zi de relaxare la salon, acolo unde micuța s-a simțit o adevărată divă. 

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii cu Sofia, dar și un mesaj emoționant:

„La multi ani copilul meu minunat! Sofia! 8 ani de iubire necondiționată. Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a trimis cel mai bun si frumos inger sa ma iubeasca: Sofia. La multi ani,copilul meu minunat! Ești iubirea mea infinită! ps: si soarele lu’ buni”, a scris Bianca Drăgușanu.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni