• PRO TV
  • Ne-a făcut să râdem cu lacrimi în anii ’90 și a fost unul dintre protagoniștii celui mai iubit serial de comedie! Cum arată la 65 de ani actorul care i-a dat viață lui George Constanza din „Seinfeld”

Ne-a făcut să râdem cu lacrimi în anii ’90 și a fost unul dintre protagoniștii celui mai iubit serial de comedie! Cum arată la 65 de ani actorul care i-a dat viață lui George Constanza din „Seinfeld”

Ne-a făcut să râdem cu lacrimi în anii ’90 și a fost unul dintre protagoniștii celui mai iubit serial de comedie! Cum arată la 65 de ani actorul care i-a dat viață lui George Constanza din „Seinfeld”

Actorul care i-a dat viață lui George Constanza din „Seinfeld” timp de aproape un deceniu a împlinit recent 65 de ani și este de nerecunoscut.

Gallery

Paparazzii l-au surprins zilele trecute pe Jason Alexander la o cafenea din Los Angeles. Actorul și-a cumpărat o cafea și un desert, apoi s-a îndreptat spre mașină. Cu barbă, părul grizonant și o ținută modestă, starul din sitcomul de succes ar fi putut trece neobservat dacă paparazzii nu erau pe fază. (Vezi în GALERIA FOTO de mai sus cum arată actorul în prezent)

Jason nu și-a pierdut umorul și a fost extrem de jovial în prezența acestora și n-a părut deloc deranjat de blițuri. 

Ce spune actorul despre reuniunea Seinfeld

Actorul a fost felicitat pentru aniversare, iar unul dintre fotografi l-a întrebat dacă anul acesta va avea loc reuniunea „Seinfeld”, potrivit Daily Mail. Asta după ce în 2023, Jerry Seinfeld a dat de înțeles că ar putea avea loc o reuniune pentru noi episoade. 

„Întrebi pe cine nu trebuie! Nu eu dețin franciza”, a spus râzând actorul Jason Alexander.

​Rolul din „Seinfeld” i-a adus lui Jason Alexander un Glob de Aur în anul 1994. Serialul a debutat la TV în anul 1989, iar ultimul episod a fost difuzat în mai 1998.

Din distribuție au făcut parte Jerry Seinfeld, Larry David, Jason Alexander, Michael Richards și Julia Louis-Dreyfus.

Pe lângă rolul din Seinfeld, Jason a interpretat și alte roluri de-a lungul deceniilor, cum ar fi în „Pretty Woman” alături de Julia Roberts și Richard Gere, dar și în „Curb Your Enthusiasm”.

Jason Alexander este căsătorit de 42 de ani și are doi băieți

Jason este căsătorit din 1982 cu actrița Daena E.Title, alături de care are doi băieți: Cabe și Noah.

În timpul unui interviu pentru The Thread, în iunie, actorul a declarat: „Am devenit mai gelos pe măsură ce îmbătrânesc, pentru că știu că este mai puțin. Nu mai am nimic de făcut, deși sunt o mulțime de lucruri pe care mi-ar plăcea să le fac”.

Jason a adăugat: „Găsesc în aceste zile din ce în ce mai multe oportunități de a fi de folos, de a folosi binecuvântările uluitoare și disproporționate pe care le-am avut în viața mea. Când vine vorba de timp tot ce-mi doresc este să văd lucruri. Vreau să-mi văd nepotul ca adult. Vreau să știu ce gândește, ce alege să facă cu viața lui.Sunt curios să-mi văd prietenii până la capăt și familia până la capăt, și să fiu acolo în orice fel pot...”.

De ce a vrut Jason Alexander să renunțe la Seinfeld în sezonul 3

În luna mai, fostul său coleg Michael Richards (interpretul lui Kramer) a dezvăluit în cartea sa de memorii că Jason Alexander a amenințat că renunță la Seinfeld în timpul celui de-al treilea sezon pentru că nu primește suficient timp pe ecran.

​Richards a declarat că Jason nu a apărut într-un episod intitulat The Pen (Pixul) și, deși a acceptat cu „seninătate” faptul că nu a jucat în episod, a fost, de asemenea, supărat.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni