• PRO TV
  • Ce a putut să facă un tânăr de 17 ani din Mehedinți când a aflat că fratele lui i-a ucis tatăl, apoi i-a aruncat cadavrul într-o fântână! Informații șocante din anchetă

Ce a putut să facă un tânăr de 17 ani din Mehedinți când a aflat că fratele lui i-a ucis tatăl, apoi i-a aruncat cadavrul într-o fântână! Informații șocante din anchetă

Ce a putut să facă un tânăr de 17 ani din Mehedinți când a aflat că fratele lui i-a ucis tatăl, apoi i-a aruncat cadavrul într-o fântână! Informații șocante din anchetă

Un băiat în vârstă de 27 ani din localitatea Dârvari, județul Mehedinți, și-a ucis tatăl, iar mai apoi a provocat o pană de electricitate în sat, pentru a scăpa de cadavru. Trupul neînsuflețit al bărbatului a ajuns într-o fântână.

O tragedie fără margini a avut loc în localitatea Dârvari, județul Mehedinți, acolo unde un băiat în vârstă de 27 de ani și-a ucis tatăl prin sugrumare, după ce a fost martorul unui conflict violent apărut între părinții lui. Atunci când a văzut că tatăl său o lovește pe femeia care i-a dat viață, s-a năpustit asupra lui, apoi l-a strâns de gât până l-a omorât. Ulterior, a provocat o pană de curent în sat pentru a scăpa de cadavru.

După ce a verificat că toate camerele de supraveghere din localitate sunt nefuncționale, bărbatul a acoperit cadavrul tatălui său cu o pătură, apoi l-a aruncat într-o fântână aflată la aproximativ 8 km de casa părintească.

​Ce a făcut fratele criminalului după ce a văzut că tatăl său a murit

Fratele tânărului de 27 ani a fost martor la întreaga scenă, parcă desprinsă din filme. Băiatul de 17 ani nu a ezitat nicio secundă în a-și ajuta fratele să scape de cadavrul tatălui lor:

"Autorul, ajutat fiind de fratele minor, în vârstă de 17 ani şi de alţi doi tineri, în vârstă de 20 de ani, au pus victima într-o pătură, apoi în portbagajul unui autoturism şi au dus-o circa 7-8 km pe un câmp", a declarat Gheorghe Ciocan, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, potrivit Observator.

Cum a fost prins criminalul

Imediat după ce a scăpat de cadavru, criminalul a mers la cea mai apropiată secție de poliție pentru a declara dispariția părintelui său. Astfel, oamenii legii au început o adevărată desfășurare de forțe pentru a-l găsi pe bărbatul de 53 de ani, căutându-l timp de 4 zile. 

La un moment dat, un polițist a observat că, deși era oprit curentul în tot satul, o cameră de supraveghere autonomă a surprins momentul în care mașina tânărului de 27 de ani se îndrepta spre o fântână din localitate. Atunci, echipajele au început să facă cercetări în acea zonă și, astfel, au descoperit cadavrul bărbatului „dispărut”.

În acel moment, băiatul de 27 de ani a fost considerat suspectul principal al crimei și a fost dus la audieri. Acolo, el și-a recunoscut fapta. 

Foto: Observator

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni