• PRO TV
  • Ileana Sterp, dezamăgită când a aflat că va fi mamă de fată. Fiica mamei Geta își dorea, din tot sufletul, un băiat: „Dumnezeu a avut grijă de mine și mi-a dat și băiat”

Ileana Sterp, dezamăgită când a aflat că va fi mamă de fată. Fiica mamei Geta își dorea, din tot sufletul, un băiat: „Dumnezeu a avut grijă de mine și mi-a dat și băiat”

Ileana Sterp, dezamăgită când a aflat că va fi mamă de fată. Fiica mamei Geta își dorea, din tot sufletul, un băiat: „Dumnezeu a avut grijă de mine și mi-a dat și băiat”

Ileana Sterp este o mămică împlinită, deoarece are și fetiță, dar și băiețel. Aceasta își dorește o familie numeroasă, deoarece mama Geta are 11 frați și patru copii.

Gallery

Ileana Sterp a oferit, recent, un interviu, în care a vorbit și despre reacția pe care a avut-o atunci când a aflat ce sex are copilul ei. Însărcinată pentru prima oară, sora lui Culiță voia să fie mamă de băiat, însă dorința i s-a îndeplinit abia a doua oară.

Ileana Sterp a fost dezamăgită când a aflat că va fi mamă de fată

S-a bucurat foarte mult în momentul în care a aflat că va fi mamă, dar nu la fel de mult s-a bucurat când a aflat că va fi mamă de fată. Cu toate acestea, odată ce micuța a venit pe lume, s-a atașat de ea imediat și, acum, au o relație specială.

Citește și:

​Mai mult decât atât, dorința de a fi mamă de băiat nu a dispărut și, când a rămas însărcinată a doua oară, Ileana Sterp nu a vrut să afle sexul bebelușului decât la naștere.

„Eu, când am aflat despre Carla că este fetiță, am fost puțin dezamăgită. Îmi doream băiețel, dar Dumnezeu a avut grijă de mine și mi-a dat și băiat. Am aflat că este băiețel în ziua în care am născut. Nu am vrut să știu. Nu am cumpărat nimic înainte”, a spus Ileana Sterp, în cadrul unei emisiuni.

Ileana Sterp are ajutor în creșterea copiilor

Ileana Sterp se bucură de viața de mămică, dar recunoaște că este greu, mai ales pentru că cei mici au vârste apropiate. Carla are trei ani, iar Damir are un an și jumătate, iar aceasta trebuie să se ocupe de amândoi, fiecare având propriile nevoi.

Citește și:

​Cu toate acestea, susține că este o norocoasă, deoarece primește ajutor din partea familiei. Soacra și cumnata acesteia o ajută de fiecare dată când are nevoie, deoarece sunt la o distanță de nici cinci minute de ea.

„Cel mai mult mă ajută soacra mea și soțul. Când e acasă, se implică foarte mult. Soacra și cumnata mea mă ajută foarte mult. Sunt la trei minute distanța și-n ele am toată baza.

Mama este departe, este la 100 de km distanță și este foarte ocupată. Mama nu are atâta răbdare cu copiii”, a mai spus aceasta, în cadrul aceleiași emisiuni.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni