• PRO TV
  • Așa arăta în tinerețe una dintre cele mai frumoase femei din lume. Deținătoarea unui premiu Oscar a împlinit 55 de ani și este la fel de seducătoare

Așa arăta în tinerețe una dintre cele mai frumoase femei din lume. Deținătoarea unui premiu Oscar a împlinit 55 de ani și este la fel de seducătoare

Așa arăta în tinerețe una dintre cele mai frumoase femei din lume. Deținătoarea unui premiu Oscar a împlinit 55 de ani și este la fel de seducătoare

Catherine Zeta-Jones și-a uimit fanii cu cea mai recentă postare făcută pe Instagram. Protagonista din "Chicago", rol pentru care a câștigat un Oscar, a împlinit 55 de ani pe 25 septembrie. Cu această ocazie, a publicat o poză îndrăzneață pe pagina sa de socializare.

Catherine Zeta-Jones apare într-o ipostază nud, în baie, purtând doar tocuri. Fotografia din colecția persoană este de la început carierei sale. În anii 90, actrița a fost protagonista mai multor  ședințe foto incendiare. 

​„În costumul meu pentru ziua de naștere! După peste 25 de ani în care am împărtășit ziua de naștere cu soțul meu, am rămas fără idei de cadouri! Aceasta este opțiunea a doua de cadou, mingile de golf fiind opțiunea unu... desigur”, a scris ea în dreptul imaginii. 

Pe 25 septembrie 2024, Zeta-Jones a împlinit 55 de ani, în timp ce Michael Douglas a împlinit 80 de ani. Copiii lor, Carys Zeta Douglas, Dylan Douglas, au publicat fotografii din copilărie, pentru a marca dubla aniversare a părinților. 


Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-au cunoscut în 1998. S-au căsătorit doi ani mai târziu, la Plaza Hotel în NYC. În noiembriez, cuplul de celebrități va celebra 24 de ani de căsnicie.

Vezi fotografii recente cu ei în galeria foto de mai jos: 

Gallery

Sursă foto: Instagram/ Getty

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni