• PRO TV
  • Scandalos! Kendra Wilkinson, fosta iubită a lui Hugh Hefner, dă cărțile pe față despre petrecerile destrăbălate ale lui P Diddy

Scandalos! Kendra Wilkinson, fosta iubită a lui Hugh Hefner, dă cărțile pe față despre petrecerile destrăbălate ale lui P Diddy

Scandalos! Kendra Wilkinson, fosta iubită a lui Hugh Hefner, dă cărțile pe față despre petrecerile destrăbălate ale lui P Diddy

Fosta iubită a mogului PLAYBOY Hugh Hefner a vorbit recent despre experiențele ei la petrecerile lui P Diddy, având o perspectivă diferită față de toți acuzatorii rapperului.

Kendra (39 de ani) s-a mutat în Playboy Mansion pe când avea 18 ani și a devenit renumită ca ”party girl” care participa la evenimente exclusiviste, printre care și festivitățile scandaloase ale lui Sean Combs.

”Îmi amintesc că am mers la una sau două petreceri ale lui Diddy, dar subliniez că mă distram de minune în tinerețe”, a spus Kendra, care a fost iubita lui Hugh Hefner, în ciuda faptului că acesta era cu 60 de ani mai bătrân decât ea.
”Adică, nu am văzut nimic ieși din comun. Nu am văzut nimic rău să se întâmple în jurul meu. Sexul e sex, după părerea mea. Deci, nu zic că nu se întâmpla nimic rău. Zic că mie nu mi s-a întâmplat nimic rău”.

Diddy obișnuia dă dea petreceri private în hoteluri de lux, care includeau persoane care se prostituau - atât straight cât și gay, provizii nesfârșite de alcool și droguri și cantități industriale de ulei de bebeluși și lubrifant.

FOTO: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni