• PRO TV
  • Un tânăr din Mehedinți și-a ucis tatăl, apoi a provocat o pană de electricitate în sat, pentru a scăpa de cadavru. Motivul pentru care a recurs la crimă

Un tânăr din Mehedinți și-a ucis tatăl, apoi a provocat o pană de electricitate în sat, pentru a scăpa de cadavru. Motivul pentru care a recurs la crimă

Un tânăr din Mehedinți și-a ucis tatăl, apoi a provocat o pană de electricitate în sat, pentru a scăpa de cadavru. Motivul pentru care a recurs la crimă

Un bărbat în vârstă de 27 de ani din localitatea Dârvari, județul Mehedinți, și-a ucis tatăl, iar mai apoi a provocat o pană de curent în sat, ca să scape de cadavru.

Un caz șocant a avut loc într-o localitate din Mehedinți, acolo unde un băiat în vârstă de 27 de ani și-a ucis tatăl, apoi l-a declarat dispărut la Poliție. Imediat după ce a comis crima, bărbatul a provocat o pană de curent în tot satul, a înfășurat trupul neînsuflețit al părintelui său într-o pătură, apoi l-a aruncat într-o fântână. 

„Au pus victima într-o pătură, apoi în portbagajul unui autoturism. Au aruncat-o într-o fântână dezafectată", a declarat Gheorghe Ciocan, purtător de cuvânt al Parchetului Mehedinți.

Imediat după, acesta a mers la cea mai apropiată secție de Poliție și a declarat că tatăl său, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a dispărut fără urmă. Oamenii legii au luat toate măsurile necesare și timp de patru zile l-au căutat, însă, bineînțeles, fără rezultat.

Cu toate că tânărul de 27 de ani a luat toate măsurile pentru a scăpa de consecințele faptelor sale, o cameră de supraveghere autonomă a surprins momentul în care acesta mergea cu mașina către fântâna în care a fost găsit cadavrul bărbatului de 53 de ani.

​Motivul pentru care tânărul de 27 de ani și-a ucis tatăl

Băiatul în vârstă de 27 de ani era stabilit în Marea Britanie, alături de soția și copiii lui, însă se afla în vacanță la părinți atunci când a produs tragedia. Acesta a fost declarat suspect principal al crimei, după ce polițiștii au analizat camera de supraveghere autonomă și au aflat că băiatul se grăbea să plece din țară.

Ajuns în fața anchetatorilor, acesta și-a recunoscut fapta și a explicat motivele care l-au adus în acest punct. Potrivit surselor Observator, băiatul ar fi produs crima într-un exces de furie, după ce și-a surprins tatăl într-un conflict violent cu mama sa. 

Deoarece nu a suportat să își vadă mama rănită, acesta l-a lovit puternic pe tatăl său, apoi l-a strâns de gât până la sufocare.

În acest moment, tânărul este reținut de polițiști și nu poate părăsi țara.

Foto: Observator News

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni