• PRO TV
  • Moromeții 3, una din cele mai așteptate pelicule românești, va avea premieră de gală la Teatrul Național în 13 noiembrie

Moromeții 3, una din cele mai așteptate pelicule românești, va avea premieră de gală la Teatrul Național în 13 noiembrie

Moromeții 3, una din cele mai așteptate pelicule românești, va avea premieră de gală la Teatrul Național în 13 noiembrie

Regizorul Stere Gulea, directorul de imagine Vivi Drăgan Vasile, alături de actorii Horațiu Mălăele, Alex Călin, Olimpia Melinte și Mara Bugarin vor participa la premiera de gală a filmului Moromeții 3 care va avea loc miercuri, 13 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Ion Caramitru a Teatrului Național București.

Organizatorii anunță un eveniment care va recrea spiritul anilor ’50 și va aduce în fața publicului o mare parte din echipa filmului, dar și alți invitați și momente surpriză. Biletele au fost puse în vânzare online pe platforma Eventbook.

„Frumusețea acestui film a cărui poveste continuă să stârnească interesul și curiozitatea românilor de pretutindeni este că a reușit să creeze un liant între generații - toate proiecțiile speciale din cadrul festivalurilor unde a fost prezent în această vară au strâns un public numeros, de toate vârstele. Reacțiile oamenilor au fost de sinceră emoție în fața unei producții care încheie una din cele mai iubite și cunoscute povești din literatura noastră. Ne dorim să facem din Premiera de Gală un eveniment memorabil, pentru fiecare spectator în parte”, a declarat Andrei Aivănoaei, distribution manager Transilvania Film.

​Ultima parte a trilogiei inspirată din romanele lui Marin Preda, Moromeții 3, urmărește destinul lui Niculae, fiul cel mic al celebrei familii de țărani, care ajunge, în anii ’50, un scriitor cunoscut. Un moment dificil pentru istoria țării, instaurarea noului regim comunist devine astfel fundalul poveștilor complexe din viața acestui tânăr plin de idei, ambiții și speranțe. Interpretat de Alex Călin, personajul navighează interese amoroase, conflicte profesionale și ideologice, dar și relația cu bătrânul și înțeleptul său tată, Ilie Moromete, jucat de Horațiu Mălăele.

Moromeții 3 | Trailer oficial | Din 22 noiembrie în cinema

Din distribuția impresionantă mai fac parte Răzvan Vasilescu, Iulian Postelnicu, Cătălin Herlo, Dana Dogaru, Toma Cuzin, Ana Ciontea, Laurențiu Bănescu, Conrad Mericoffer, Ioan Andrei Ionescu, Andreea Bibiri, Ilinca Hărnuț, Dorina Chiriac, cu participarea extraordinară a Oanei Pellea.

Filmul va intra oficial în cinematografe începând cu 22 noiembrie.

​Premiera de Gală Moromeții 2 a strâns în 2018, la Sala Palatului, peste 4000 de spectatori, fiind sold-out la doar câteva zile de la punerea biletelor în vânzare. Partea a doua a trilogiei este una dintre cele mai populare lansări ale ultimilor ani, atât prin evenimentele speciale care au însoțit-o, cât și prin numărul mare de spectatori strânși în sălile de cinema - peste 200.000. În 2019 a fost cea mai apreciată peliculă în cadrul celei de-a 13-a ediții a Premiilor Gopo, adjudecându-și 9 trofee din cele 14 nominalizări.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni