• PRO TV
  • Cine are grijă de Noah, fiul Cristinei Ich, atunci când influencerița este plecată din țară

Cine are grijă de Noah, fiul Cristinei Ich, atunci când influencerița este plecată din țară

Cine are grijă de Noah, fiul Cristinei Ich, atunci când influencerița este plecată din țară

În ultima perioadă, Cristina Ich o ține numai în vacanțe, semn că noul iubit o răsfață așa cum se cuvine. Toată lumea se întreabă cu cine rămâne Noah atunci când mama lui este plecată în destinații luxoase.

Gallery

Cristina Ich și Alex Pițurcă au trăit o frumoasă poveste de dragoste din care a rezultat Noah. Cei doi nu plănuiau să aibă un copil, însă influencerița a rămas însărcinată foarte repede. Cei doi nu mai formează un cuplu, însă au rămas în relații bune de dragul fiului lor.

Cine are grijă de fiul Cristinei Ich cât ea este plecată în vacanțe

Cristina Ich și-ar fi lăsat fiul în grija bunicilor. Se pare că soția lui Victor Pițurcă și-a asumat să aibă grija de Noah, atunci când influencerița este plecată din țară, potrivit cancan.ro.

Mai mult, influencerița are numai cuvinte de laudă la adresa fostului socru, cu care se înțelege foarte bine.

„Din fericire, știrea aceasta nu m-a surprins. Am un deosebit respect pentru domnul Victor Pițurcă și am știut de la început că sunt binevenită în familie. De altfel, ca și în cazul lui Alex, am păstrat o relație deschisă și apropiată – nici nu am avea cum altfel.

Nu doar o dată i-am cerut sfatul și de cele mai multe ori am primit răspunsuri și soluții valoroase din partea dânsului pentru dilemele avute.
M-a tratat tot timpul ca pe Cristina, o persoană cu individualitate proprie, nu ca pe ‘iubita lui Alex’ sau ‘mama nepotului’, iar asta ne-a apropiat și m-a făcut să prețuiesc și mai mult relația dintre noi”, a spus Cristina Ich despre Victor Piţurcă.

Cristina Ich și Alex Pițurcă au rămas în relații bune după despărțire.

“Eu și Alex nu mai formăm un cuplu, dar suntem cea mai bună echipă, cei mai buni prieteni și, în măsura principiilor și puterii noastre, încercăm și până acum considerăm că am și reușit, să fim cei mai buni părinți pentru Noah.

Suntem conștienți că fiecare apariție publică, împreună sau separat, va fi speculată, interpretată și povestită mai departe la discreția emitenților, dar de cele mai multe ori citim și discutăm împreună știrile despre noi – sunt rare ocaziile în care nu ne amuzăm copios pe seama lor”, a mai declarat Cristina Ich.

Susă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni