• PRO TV
  • Andrei, un tânăr în vârstă de doar 24 de ani, a dispărut fără urmă! Familia lui a alertat autoritățile, după ce băiatul nu a mai răspuns la telefon

Andrei, un tânăr în vârstă de doar 24 de ani, a dispărut fără urmă! Familia lui a alertat autoritățile, după ce băiatul nu a mai răspuns la telefon

Andrei, un tânăr în vârstă de doar 24 de ani, a dispărut fără urmă! Familia lui a alertat autoritățile, după ce băiatul nu a mai răspuns la telefon

Este alertă în toată România! Panait Andrei Ștefan, un tânăr în vârstă de doar 24 de ani, a dispărut fără urmă. Cei care au informații despre el sunt rugați să sune de urgență la 112.

În urmă cu câteva zile, autoritățile din Ploiești au fost alertate cu privire la dispariția unui tânăr de 24 de ani. Potrivit informațiilor transmise de IPJ Prahova, Panait Andrei Ștefan a plecat de acasă voluntar, pe data de 19 septembrie 2024, în jurul orei 09:00 și nu s-a mai întors nici până în ziua de azi. 

Familia acestuia a semnalat dispariția după ce tânărul nu a mai putut fi contactat telefonic.

​Semnalmentele lui Panait Andrei Ștefan: greutate de aproximativ 80 kg, o înălțime de 1.70 m, ochi căprui, păr șaten, poarta ochelari de vedere și barbă.

La momentul dispariției bărbatul purta: o pereche de pantaloni cargo cu buzunare de culoare bej, pantofi sport tip adidas de culoare negru cu dungi albe, tricou alb cu mâneci albastre, un hanorac de culoare roșie cu gluga și o sapcă cu plasă, model camuflaj sau pălărie alba cu sigla Adidas.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea lui Panait Andrei Ștefan este rugată să apeleze Serviciul Unic 112, ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Foto: Poliția Română

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni