• PRO TV
  • Irinel Columbeanu are probleme cu legea. Fostul milionar ajunge, din nou, la tribunal. Este în pericol să rămână fără pensie

Irinel Columbeanu are probleme cu legea. Fostul milionar ajunge, din nou, la tribunal. Este în pericol să rămână fără pensie

Irinel Columbeanu are probleme cu legea. Fostul milionar ajunge, din nou, la tribunal. Este în pericol să rămână fără pensie

Problemele nu se mai termină pentru Irinel Columbeanu, căci urmează să ajungă la tribunal. Fostul afacerist are un proces deschis pe numele său, la doar un an de când l-a câștigat pe cel împotriva executorilor unei bănci.

Gallery

Irinel Columbeanu va începe anul 2025 cu stângul, deoarece va ajunge la tribunal, chiar la finalul lunii ianuarie. Deși judecătorii i-au dat, anul trecut, câștig de cauză, executorii nu au fost mulțumiți.

Irinel Columbeanu ajunge, din nou, la tribunal

Executorii judecătorești în fața cărora Irinel Columbeanu a câștigat procesul au cerut reanalizarea cererii la instanța superioară, iar fostul milionar de la Izvorani va ajunge la tribunal pe data de 31 ianuarie 2025.

Citește și:

„Respinge cererea. Soluția pe scurt: Respinge cererea de validare a popririi, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare, ce se depune la Judecătoria Buftea”, este hotărârea pe care executorii au atacat-o, relatează Spynews.

În cazul în care, de această dată, executorii vor câștiga procesul, Irinel Columbeanu riscă să rămână fără pensie de puțin peste 2.000 de lei.

Cu cât i s-a mărit pensia lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu se numără printre bătrânii care au beneficiat de mărirea pensiei. Chiar dacă suma nu este prea mare și tot nu îl ajută să își achite cheltuielile lunare, Ion Cassian, patronul azilului, a decis să nu îl de afară, deoarece știe cât îi este de greu.

Citește și:

​Mai mult decât atât, starea de sănătate a acestuia lasă de dorit, deoarece a suferit două AVC-uri, iar procesul care urmează o poate înrăutăți.

„I-au mai mărit pensia cu vreo 120 de lei, are acum o pensie puțin peste 2.000 de lei. E mică, da, nu acoperă cazarea aici, la noi, unde tarifele sunt de peste 4.000 de lei, ajung chiar și la 8.000 de lei, dar suntem lângă Irinel Columbeanu. Îl sprijinim și medical, dar și moral”, a spus Ion Cassian, conform Click.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni