• PRO TV
  • Lady Gaga, apariție fabuloasă pe covorul roșu după o schimbare de look. Actrița radiază de fericire la brațul iubitului Michael Polansky

Lady Gaga, apariție fabuloasă pe covorul roșu după o schimbare de look. Actrița radiază de fericire la brațul iubitului Michael Polansky

Lady Gaga, apariție fabuloasă pe covorul roșu după o schimbare de look. Actrița radiază de fericire la brațul iubitului Michael Polansky

Lady Gaga a atras toatep privirile asupra ei, când a apărut pe covorul roșu la premiera britanică a filmului „Joker: Folie à Deux”, unde interpretează rolul lui Harley Quinn. Ea a fost însoțită de iubitului ei, Michael Polansky.

Cu părul roșu și cu un machiaj atipic, Lady Gaga a bifat încă o apariție fabuloasă. La evenimentul care a avut loc la Cineworld Leicester Square din Londra, ea a ales să poarte o rochie lungă, roșie și un blazer cu mâneci bufante.Ținuta personalizată poartă semnătura casei de modă Celine, potrivit elle.com.

Alături de ea, Polansky a purtat un costum negru clasic cu o cravată neagră de mătase. S-au sărutat la un moment dat și nu și-au ascuns afecțiunea în fața fotografilor.

​Ea a avut un fard de pleoape albastru, cu o lacrimă desenată pe obraz, pentru a aduce un omagiu filmului și personajului ei, Harley Quinn.

​Lady Gaga și-a completat ținuta cu ojă neagră și accesorii minimaliste, permițând rochiei structurale roșii să fie piesa de rezistență.

Acest rol i-a asus lui Lady Gaga o împlinire profesională majoră. Cariera ei de actriță începe să prindă contur, mai ales după succesul altor două filme: „A Star Is Born” și „House of Gucci”. Gaga a demonstrat reușește să se ridice la așteptările regizorilor și să exprime complexitatea personajelor pe care le interpretează.

Vezi mai multe imagini cu actrița în galeria foto de mai jos. 

Gallery

Sursă foto: Getty Images

Citește și: 

​Vezi și:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni