• PRO TV
  • Actorii din ”Al șaptelea cer”, dezvăluiri despre ”tatăl” lor din serial, Stephen Collins, acuzat că a molestat minori: ”Victimele trebuie să...”

Actorii din ”Al șaptelea cer”, dezvăluiri despre ”tatăl” lor din serial, Stephen Collins, acuzat că a molestat minori: ”Victimele trebuie să...”

Actorii din ”Al șaptelea cer”, dezvăluiri despre ”tatăl” lor din serial, Stephen Collins, acuzat că a molestat minori: ”Victimele trebuie să...”

În cel mai recent episod din podcastul ”Catching Up with the Camdens”, trei dintre actorii din serial - Beverley Mitchell, David Gallagher și Mackenzie Rosman- toți minori la vremea când se filma serialul, au vorbit și despre scandalul în care a fost implicat protagonistul Stephen Collins.

Gallery

Cei trei actori - care i-au interpretat pe Lucy, Simon, respectiv Ruthie Camden între 1996 și 2007 - au făcut referire la un subiect extrem de inconfortabil .

Stephen Collin (76 de ani) a dezvăluit presei, acum 10 ani, că a abuzat sexual trei fete minore, între anii 1973 și 1994.
”Înainte de episod, vrem să vă spunem că am văzut toate comentariile voastre și cred că este important să spunem ceva despre Stephen Collins.
Orice formă de abuz, sexual sau de orice alt fel, este impardonabil și victimele abuzului trebuie să primească compasiune și sprijin”, a spus Beverley Mitchell (43 de ani).

Rosman a explicat de ce au început podcastul că acest disclaimer: ”Este imposibil să nu vorbești despre Stephen, pentru că a fost o parte importantă a show-ului și în viața noastră. Să fie clar, noi nu am avut parte de experiențe reprobabile cu Stephen”, a mai spus Rosman despre actorul care îl interpreta pe reverendul Eric Camden.

”Collins nu va veni la podcastul nostru și noi nici nu scuzăm nici nu condamnăm comportamentul lui”, a mai spus Beverly.

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni