• PRO TV
  • Adrian Minune a primit un cadou de la Messi, în ziua în care a împlinit 50 de ani. Artistul și invitații au rămas cu gura căscată când au văzut despre ce este vorba: „În original”

Adrian Minune a primit un cadou de la Messi, în ziua în care a împlinit 50 de ani. Artistul și invitații au rămas cu gura căscată când au văzut despre ce este vorba: „În original”

Adrian Minune a primit un cadou de la Messi, în ziua în care a împlinit 50 de ani. Artistul și invitații au rămas cu gura căscată când au văzut despre ce este vorba: „În original”

Adrian Minune a împlinit, în această săptămână, 50 de ani, iar unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-a primit a venit chiar din partea lui Messi. Fan înfocat al fotbalistului, manelistul a fost plăcut surprins atunci când a văzut ce cadou a primit.

Gallery

Messi a făcut ca ziua de naștere a lui Adrian Minune să fie una memorabilă. Artistul a dat o petrecere faraonică în ziua în care a schimbat prefixul și a avut alături familia și prietenii, dar și fanii, deoarece a susținut două concerte, în București, într-un local cunoscut.

Ce cadou a primit Adrian Minune din partea lui Messi

Invitații lui Adrian Minune s-au distrat pe cinste și au făcut un adevărat spectacol, însă au fost puși în dificultate, în momentul în care au trebuit  să decidă cu ce cadou să îl surprindă, deoarece manelistul are tot ceea ce își dorește.

Cu toate acestea, cadoul serii a venit chiar din partea lui Messi, căci manelistul a primit un tricou semnat de el. Tricoul i-a fost înmânat lui Adrian Minune de un prieten de-ai săi, chiar în timpul petrecerii.

Citește și:

„Chiar el, Messi, îți jur! S-a gândit la tine. Ți-a trimis tricoul lui, cu semnătura lui, în original. Este semnătura lui Messi, cadou special pentru tine, Adrian Minune! Messi, Leo Messi îi urează «La mulți ani» lui Adrian Minune și îi trimite tricoul lui oficial, cu tot cu semnătură!”, a spus prietenul acestuia, în momentul în care i-a dat tricoul. Adrian Minune s-a bucurat foarte tare, spunând că „nu se putea o zi mai frumoasă ca asta”.

Cel mai frumos cadou pe care l-a primit Adrian Minune

Pe cât de mult s-a bucurat de tricoul semnat de Messi, pe atât de mult s-a bucurat când a cântat pe scenă alături de cei trei copii ai săi. Adrian Minune consideră că nimeni și nimic nu este mai important decât copiii săi, deoarece ei sunt cel mai frumos cadou.

Citește și:

„Cifrele nu contează. Mă bucur de orice cadou. Cel mai mare cadou sunt copiii mei cu care am cântat acum, împreună. Soția mea știe să facă cadouri. Mi-a făcut cadou o vacanță, cred că o să mergem la Las Vegas”, a spus Adrian Minune, conform Click.

 

Sursa foto: Instagram, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni