• PRO TV
  • Bieber nu e singurul minor traumatizat de Diddy! Cine e rapperul căruia Diddy "îi aducea femei" la numai 15 ani, iar apoi s-a cuplat cu mama copilului său

Bieber nu e singurul minor traumatizat de Diddy! Cine e rapperul căruia Diddy "îi aducea femei" la numai 15 ani, iar apoi s-a cuplat cu mama copilului său

Bieber nu e singurul minor traumatizat de Diddy! Cine e rapperul căruia Diddy "îi aducea femei" la numai 15 ani, iar apoi s-a cuplat cu mama copilului său

Odată cu arestarea lui P Diddy pentru trafic de persoane, viol și agresiune fizică și sexuală, au ieșit la suprafață o mulțime de detalii tulburătoare despre rapper și anturajul său. Deja s-au scris sute de articole despre petrecerile sale “ilegale”, unde se întâmplau loc lucruri de “nepovestit”. Culmea e că o mulțime de celebrități erau invitate și cunosc secretele murdare ale lui Diddy, însă nimeni nu vorbește despre asta.

S-a vorbit și despre relația bizară dintre D Piddy și Justin Bieber, care a aterizat în anturajul rapperului pe când avea numai 15 ani. Nu s-a spus concret în ce consta relația lor, așa că fanii nu și-au putut decât imagina. Cert este că nu a ieșit nimic bun din aceasta alianță. Au apărut clipuri pe net în care un Bieber de numai 15 ani spunea că urmează să își facă de cap la petrecerile lui Diddy pentru următoarele 48 de ore.

​În acest context, au reapărut informații despre un alt… “protejat” al rapperului. Este vorba de rapperul Lil Bow Wow, care a cunoscut faima încă de când era minor. Acesta a fost încredințat lui P Diddy pe când avea doar 10 ani, chiar de părinții săi, astfel că rapperul care avea custodia legală a copilului.

Pe rețelele de socializare circulă niște declarații mai vechi ale lui Bow Wow, acum în vârstă de 37 de ani, care spune că Diddy îi aducea la numai 15 ani “femei mai în vârstă” pentru… distracție.

​În urma cu trei ani, Bow Wow l-a acuzat pe Diddy că a încălcat un "cod de conduită" prin faptul că a avut o relație cu mama copilului său, Joie Chavis.

Bow Wow, care a semnat un contract cu casa de discuri Bad Boy Records a lui Diddy din 2015, a avut o relație cu Chavis între 2010 și 2013 și împreună au o fiică. Diddy a fost văzut sărutând-o pe Chavis, care are și un copil cu rapperul Future, în timpul unei excursii în Italia, în 2021.

Gallery

​Sursa foto: Getty Images

„Există un cod de conduită pe care bărbații îl respectă și toată lumea știe că anumite lucruri sunt interzise”, a adăugat el. „Soțiile și mamele copiilor sunt lucruri de care, știți voi, te ferești”, a spus Bow Wow.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni