• PRO TV
  • Horoscop zilnic 26 septembrie 2024. Gemenii sunt dispuși să investească într-o relație sentimentală, Fecioarele au ocazia să facă bani în plus

Horoscop zilnic 26 septembrie 2024. Gemenii sunt dispuși să investească într-o relație sentimentală, Fecioarele au ocazia să facă bani în plus

Horoscop zilnic 26 septembrie 2024. Gemenii sunt dispuși să investească într-o relație sentimentală, Fecioarele au ocazia să facă bani în plus

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 26 septembrie 2024.

Berbec

Astăzi, Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze zodia Balanță, respectiv casa relațiilor, parteneriatelor, asocierilor și căsătoriei. Urmează o perioadă în care poți să ajungi la înțelegeri, compromisuri, să perfectezi termenii unui contract/parteneriat sau să semnezi niște acte oficiale importante.

Taur

Mercur, astrul comunicării, intră în Balanță, pe casa muncii și rutinei zilnice, astăzi. Ajută în comunicarea cu colegii/ colaboratorii, în negocieri și încheierea unor contracte. De asemenea, vin oferte și propuneri noi de job.

Gemeni

Astăzi, Mercur, guvernatorul tău, începe să traverseze zodia Balanță, respectiv casa iubirii și aventurilor romantice, creativității și valorificării unor talente. Dacă faci parte dintr-un cuplu, inițiezi dialoguri despre petrecerea timpului liber. De asemenea, cauți să-ți dai seama cât ești dispus să investești într-o relație dacă ești singur.

Rac

De astăzi se activează sectorul vieții de familie, casei, spațiului de locuit, relațiilor cu familia, care devin importante pentru tine, în urma unor evenimente care au avut loc. Posibil să clarifici niște chestiuni locative sau care privesc administrarea unor bunuri deținute la comun împreună cu familia.

Leu

Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze, de astăzi, zodia Balanță, sectorul comunicării și interacționării cu ceilalți, învățării, informațiilor și dezbaterilor. Urmează o perioadă activă din punct de vedere al socializării și învățării unor lucruri noi, privind o negociere sau clarificarea unor dialoguri.

Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, intră de astăzi în zodia Balanță, pe casa banilor, semn că vei avea oportunitatea să închei contracte, să negociezi, să administrezi mult mai bine banii pe care îi deții. Posibil să apară și cheltuieli în plus.


Balanță

Cu Mercur în zodia ta, de astăzi, urmează o perioadă în care te exprimi mai ușor, acumulezi informație, negociezi și reușești să interacționezi mult mai bine cu ceilalați. Clarifici anumite aspecte relaționale și faci planuri pe termen lung.

Scorpion

Mercur, planeta comunicării, intră, de astăzi, în casa subconștientului, introspecției, frământărilor interioare și trecutului. S-ar putea să începi să-ți faci un bilanț, să elimini din viața ta ce te ține în loc și să-ți dai seama ce direcție să urmezi în sectorul profesional.

Săgetător

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Balanță, respectiv sectorul vieții sociale, prietenilor și grupurilor pe care le frecventezi, planurile de viitor. Te preocupă discutarea unor strategii și proiecte pe care ai vrea să le reiei și să-ți lărgești cercul de cunoștințe.

Capricorn

Cu Mercur, planeta comunicării, de astăzi, în zodia Balanță, pe casa carierei, urmează o perioadă în care vin oferte de serviciu. De asemenea, ai idei pe care ai vrea să le prezinți superiorilor, să-ți demonstrezi experiența și abilitățile.

Vărsător

Mercur, astrul comunicării, traversează, de astăzi, casa pregătirii profesionale, schimburilor de experiență, studiilor, filosofiei de viață și vei fi interesat să înveți lucruri noi, să te dezvolți, să participi la diverse seminarii sau workshopuri, să începi cursuri.

Pești

Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze, de astăzi, zodia Balanță, respectiv sectorul intereselor financiare și al banilor și bunurilor deținuți la comun cu partenerul, sectorul intim și al transformărilor profunde.Așadar, planeta comunicării va ajuta în dialogul cu partenerul, dar și-n administrarea finanțelor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni