• PRO TV
  • Din ce face bani mama lui Mihai Bendeac. Emilia Bendeac și soțul ei au mai multe surse de venit și o avere colosală

Din ce face bani mama lui Mihai Bendeac. Emilia Bendeac și soțul ei au mai multe surse de venit și o avere colosală

Din ce face bani mama lui Mihai Bendeac. Emilia Bendeac și soțul ei au mai multe surse de venit și o avere colosală

Mihai Bendeac este cunoscut de o lume întreagă, însă nu mulți sunt cei care o știu pe mama acestuia. Emilia Bendeac este o fire destul de discretă, însă extrem de îndrăgită de fanii actorului.

Gallery

Mama lui Mihai Bendeac se bucură nu doar de aprecierea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare, ci și de un trai liniștit, datorită surselor de venit pe care le are. Aceasta nu duce grija zilei de mâine, fiind o femeie foarte muncitoare.

Din ce face bani mama lui Mihai Bendeac

Emilia Bendeac a știut ce să facă pentru a se bucura de un venit satisfăcător. Aceasta a pus pe picioare câteva afaceri, care o ajută să stea extrem de liniștită din punct de vedere financiar.

În urmă cu doar câțiva ani, mama lui Mihai Bendeac a ieșit la pensie și, după o viață întreagă în care a lucrat ca asistentă medicală, încasează o pensie de 2.100 de lei. A reușit să își deschidă un cabinet de medicină dentară, dar și un cabinet de psihoterapie, proiect care s-a materializat anul trecut.

Tatăl lui Mihai Bendeac, Dănuț Bendeac, a lucrat ca inspector de muncă și, anul trecut, a câștigat 6.000 de lei pe lună. Mai mult decât atât, părinții actorului au închiriat un apartament pentru suma de 500 de euro pe lună, conform Fanatik.

Ce avere au părinții lui Mihai Bendeac

Emilia și Dănuț Bendeac se numără printre norocoși, deoarece au o avere frumoasă. Cei doi au o vilă, patru apartamente, un imobil a cărui destinație nu a fost specificată, dar și un teren intravilan. Mai mult decât atât, au o mașină fabricată în anul 2012, 440.000 de euro într-un cont bancar și, anul trecut, au vândut un teren pentru care au încasat puțin peste 20.480 de euro.

Mihai Bendeac a contribuit foarte mult la bunăstarea familiei, deoarece și-a ajutat părinții financiar, pentru a putea ajunge în punctul în care se află în prezent.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni