• PRO TV
  • Nelson Mondialu s-a dat de gol. Unde ține acesta kilogramele de aur pe care le are: „O casă unde o pui? Aia nu o mai poți ascunde”

Nelson Mondialu s-a dat de gol. Unde ține acesta kilogramele de aur pe care le are: „O casă unde o pui? Aia nu o mai poți ascunde”

Nelson Mondialu s-a dat de gol. Unde ține acesta kilogramele de aur pe care le are: „O casă unde o pui? Aia nu o mai poți ascunde”

Nelson Mondialu a ajuns, din nou, în centrul atenției, după ce i-a cerut fiului săi jumătate din darul de nuntă înapoi. Se pare că a trecut repede peste faptul că nu a mai văzut cei 15.000 de euro înapoi, căci susține că are acasă kilograme de aur.

Gallery

Deși nu și-a recuperat banii, Nelson Mondialu susține că nu le va simți lipsa prea mult, deoarece sunt o nimica toată pe lângă averea pe care o deține. Acesta se laudă cu kilograme de aur, care îl ajută să nu ducă grija zilei de mâine.

Unde își ține Nelson Mondialu kilogramele de aur

Nelson Mondialu susține că nu întâmpină nicio problemă în a face bani, deoarece, de când era mic, a învățat „să se descurce”. Mai mult decât atât, controversatul personaj a recunoscut că și-a dat demisia din câmpul muncii, deoarece toată lumea încerca să îi pună bețe în roate.

Cu banii pe care a învățat să îi facă, dar și cu cele trei kilograme de aur pe care le-a moștenit de la familia sa, Nelson Mondialu își asigură un trai mai mult decât decent.

„Eu mă trag dintr-o familie de oameni grei. Și la ora actuală, am din moștenire trei kilograme de aur. Am tot pus deoparte pentru că aurul, îl pui în câte un borcan și-l ții îngropat acolo. O casă unde o pui? Aia nu o mai poți ascunde. Vine statul și zice, hai să punem impozit. Pe aur cum mai pui? Doamne ferește, de vine vreo nenorocire sau vreo foamete, scot câte un ineluș cu piatră albastră și cumpăr o conservă. Adevărat?! Așa, cu casa ce fac? Nu fac nimic!”, a spus acesta, conform Fanatik.

Nelson Mondialu a refuzat să primească pensia

Nelson Mondialu ar fi putut primi pensie, deoarece a cotizat cât era necesar, însă susține că suma pe care ar fi trebuit să o primească era mult prea mică, mai mare fiind deranjul.

„Nu, eu n-am pensie. Eu nu am pensie, pentru că am refuzat. De ce?! Pensia aia micuță care vine mai mult mă pune pe drumuri. Decât să mă duc să pierd timp, mai bine o las la un amărât. Așa, mai bine mă lipsesc”, a spus Nelson Mondialu.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni