• PRO TV
  • O fată de 14 ani a rămas însărcinată după ce a acceptat un joc pe TikTok. Provocarea constă în a întreține relații sexuale fără protecție, iar cine rămâne însărcinată, pierde jocul

O fată de 14 ani a rămas însărcinată după ce a acceptat un joc pe TikTok. Provocarea constă în a întreține relații sexuale fără protecție, iar cine rămâne însărcinată, pierde jocul

O fată de 14 ani a rămas însărcinată după ce a acceptat un joc pe TikTok. Provocarea constă în a întreține relații sexuale fără protecție, iar cine rămâne însărcinată, pierde jocul

O tânără în vârstă de doar 14 ani a rămas însărcinată după ce a acceptat o provocare pe TikTok. Noul trend presupune ca participanții să întrețină relații sexuale fără protecție, iar cine rămâne însărcinată, pierde jocul.

O fată în vârstă de doar 14 ani din Roma, Italia, a rămas însărcinată după ce a acceptat să joace „ruleta sexuală rusească” alături de alți adolescenți. Autoritățile din Italia au analizat trendul și au descoperit că, pe TikTok, se lansează un mesaj, iar tinerii se înscriu într-un grup închis, care urmează să întrețină relații sexuale neprotejate. Fetele care rămân însărcinate în urma „jocului”, sunt eliminate.

Conform publicației La Repubblica, tânăra de 14 ani a fost întrebată cine este tatăl copilului, însă răspunsul ei i-a șocat atât pe polițiști, cât și pe părinți. Aceasta a explicat că nu ar putea să știe cine este cel care a lăsat-o însărcinată deoarece, în cadrul „provocării”, a avut mai mulți parteneri sexuali. 

În urma celor întâmplate, atât adolescenta gravidă, cât şi părinţii acesteia au ales să plece din ţară pentru a o proteja pe tânără.

Autorităţile italiene au organizat o reuniune de urgenţă la Primăria de la Roma pentru a decide un plan de măsuri prin care să contracareze acest fenomen periculos.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni