• PRO TV
  • Cum a scăpat de condamnare în România fiul lui Andrei Sever Mureșan. Adrien a condus sub influența băuturilor alcoolice și a lovit 12 mașini pe o stradă din Brașov

Cum a scăpat de condamnare în România fiul lui Andrei Sever Mureșan. Adrien a condus sub influența băuturilor alcoolice și a lovit 12 mașini pe o stradă din Brașov

Cum a scăpat de condamnare în România fiul lui Andrei Sever Mureșan. Adrien a condus sub influența băuturilor alcoolice și a lovit 12 mașini pe o stradă din Brașov

Adrien Stephane Mureșan a fost condamnat anul trecut la 3 ani de închisoare cu executare, pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice, fără permis, lovind 12 mașini parcate pe o stradă din Brașov. Cu toate acestea, el nu a petrecut nicio zi după gratii.

Adrien este fiul omului de afaceri milionar Andrei Sever Mureșan, care s-a stins recent din viață.

În aprilie 2021, Adrien Stephane Mureșan a fost acuzat că a lovit 12 mașini parcate pe o stradă din Brașov. El a fost inițial reținut pentru 24 de ore, apoi preventiv pentru 30 de zile. Înainte de finalizarea procesului, acesta a fugit în Sardinia, iar autoritățile au demarat procedurile pentru aducerea în țară a fiului lui Sever Mureșan.

Pe 16 aprilie 2024, Adrien Stephane Mureșan s-a predat în Franța. Adrien Stephane Mureșan, alături de avocatul său, s-a prezentat în fața unui judecător francez. După ce a analizat actele care au condus la decizia de condamnare, a hotărât că fugarul poate fi pus în libertate, scrie gândul.ro. Motivul de a-l lăsa liber a fost că „nu ar exista indicii conform cărora intenționează să fugă din Franța”.

Gallery

​Adrien Stephane Mureșan le-a spus jurnaliștilor de la Gândul că locuiește și lucrează în străinătate. El a menționat că alături îi sunt soția și cei doi copii, în vârstă de 6 și 9 ani.

Nu am fugit nicăieri, am o viata absolut normală, însă nu mai locuiesc de mult în România, călătoresc destul de mult prin Europa, Statele Unite și Africa, fapt care nu m-a împiedicat niciodată să mă prezint în fața instanțelor de judecată din România”, a declarat în 2023 Adrien Stephane Mureșan.

În 2017, el a fost protagonistul unui alt episod controversat, în cartierul Militari din București. S-a urcat pe o macara și a amenințat că se sinucide. Nemulțumit că nu primise banii de la cei pentru care executase lucrări de construcții, a coborât după 10 ore de negocieri, potrivit mediafax.ro. 

Citește și: 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni