• PRO TV
  • Cum s-au afișat Bogdan de la Ploiești și Adrian Minune, după ce s-a speculat că fiica cea mare a manelistului, Karmen, ar avea o relație cu artistul: „Socrul”

Cum s-au afișat Bogdan de la Ploiești și Adrian Minune, după ce s-a speculat că fiica cea mare a manelistului, Karmen, ar avea o relație cu artistul: „Socrul”

Cum s-au afișat Bogdan de la Ploiești și Adrian Minune, după  ce s-a speculat că fiica cea mare a manelistului, Karmen, ar avea o relație cu artistul: „Socrul”

Bogdan de la Ploiești și Adrian Minune au cântat împreună la un eveniment, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii, speculând că între artist și Karmen ar exista o idilă.

Gallery

​Bogdan de la Ploiești se află în acest moment în centrul atenției, după ce a anunțat că s-a despărțit de iubita lui, celebra dansatoare Cristina Pucean. Cei doi au pus punct relației deoarece nu se mai înțelegeau, iar din declarațiile manelistului, separarea nu s-a produs din cauza trădării. Cu toate acestea, în spațiul public s-au vehiculat anumite zvonuri conform cărora artistul ar fi început o relație cu Karmen, fiica cea mare a lui Adrian Minune.

​Bogdan de la Ploiești și Adrian Minune au cântat împreună

Adrian Minune și-a sărbătorit recent ziua de naștere, iar evenimentul a fost unul grandios. Manelistul a dat o petrecere de zile mari, la care a cântat alături de alte persoane importante din industria manelelor. Printre invitați s-a numărat și Bogdan de la Ploiești, alături de care a făcut un adevărat spectacol pe scenă.

Imaginile cu ei s-au viralizat rapid în mediul online, acolo unde internauții au lăsat zeci de comentarii, în care îl felicitau pe Bogdan de la Ploiești pentru relația cu Karmen.

„Socru!”// „Tu cu tata socru”// „Felicitări pentru relația cu Karmen” // „Au înnebunit dușmanii. Bogdan de la Ploiești lângă socru”, au scris oamenii.

Până în acest moment nici Bogdan, nici Karmen, nu au vorbit public despre zvonurile apărute în spațiul public.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni