• PRO TV
  • Este doliu în presa românească! Carol Mălinescu, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori radio, a murit la 74 de ani

Este doliu în presa românească! Carol Mălinescu, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori radio, a murit la 74 de ani

Este doliu în presa românească! Carol Mălinescu, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori radio, a murit la 74 de ani

Realizatorul și prezentatorul emisiunii radio „150 de cuvinte”, Carol Mălinescu, s-a stins din viață la vârstă de 74 de ani! Apropiații îl vor conduce, astăzi, pe ultimul drum.

Este doliu în lumea jurnalismului românesc! La 74 de ani, Carol Mălinescu a trecut în neființă, în urma unor grave probleme de sănătate. Prezentatorul și realizatorul emisiunii radio „150 de cuvinte” urma să împlinească, peste doar câteva săptămâni, 75 de ani.

Carol Mălinescu se confrunta de o bună perioadă cu grave probleme de sănătate. La sfârșitul lunii august, anul acesta, prezentatorul se afla internat în spital, potrivit unei postări pe Facebook făcute de fiica sa, Lavinia.

Aceasta le-a cerut atunci tuturor persoanelor care o urmăresc să se roage pentru ca starea de sănătate a tatălui său să se îmbunătățească, însă în zadar.

Lavinia a anunțat, pe data de 16 septembrie, că tatăl său se află în comă la spital, iar câteva zile mai târziu acesta s-a stins din viață.

Ieri a încetat din viață, la vârsta de 74 de ani, colegul nostru Carol Mălinescu, cunoscut ascultătorilor pentru rubrica difuzată la ora 6.50, de luni până vineri, timp de 33 de ani. "150 de cuvinte despre cei ce nu cuvântă", nu întotdeauna numărate, dar sigur cântărite, potrivite și rostite cu tâlc, mereu despre atitudinea care poate repara, cumva, cruzimea noastră, a oamenilor, în fața celor care nu se pot apăra, ar fi împlinit, luna viitoare, pe 14 octombrie, 33 de ani de la debut.

Carol Mălinescu a fost, fără îndoială, un om care iubea necuvântătoarele. Și ne-ar fi spus că nu știa că are așa mulți prieteni! Dacă aș fi știut, ar fi îmbătrânit mai încet. Dumnezeu să-l odihnească în pace!" a anunțat România Actualități printr-o postare pe Facebook.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni