• PRO TV
  • Fosta soție a lui P. Diddy, mărturii șocante despre celebrul rapper, într-o carte apărută la 6 ani după moartea ei: „Un monstru teribil”

Fosta soție a lui P. Diddy, mărturii șocante despre celebrul rapper, într-o carte apărută la 6 ani după moartea ei: „Un monstru teribil”

Fosta soție a lui P. Diddy, mărturii șocante despre celebrul rapper, într-o carte apărută la 6 ani după moartea ei: „Un monstru teribil”

Kim Porter, fosta soție a lui P. Diddy care s-a stins din viață în 2018, a scris o carte șocantă în care a povestit traumele trăite în timpul mariajului cu celebrul rapper. Scrierile au fost publicate abia după 6 ani de la decesul femeii.

Gallery

Kim Porter și P. Diddy (Sean Combs) au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume. Cei doi s-au căsătorit în anul 1994 și au rămas împreună până în 2007, iar în acești ani au devenit părinții a trei copii, Christian (26 de ani) și gemenele D’Lila și Jessie (17 ani). Femeia s-a stins din viață în anul 2018, la 47 de ani, după ce a suferit o pneumonie. 

​Până la deces, Kim Porter nu a vorbit niciodată public despre traumele pe care le-a trăit alături de celebrul rapper, însă tot calvarul este povestit într-o carte intitulată „Cuvintele pierdute ale lui Kim”, care conține 59 de pagini. Mai mult decât atât, înainte să moară, Kim le-a oferit prietenilor ei un stick cu mai multe înregistrări, care acum sunt făcute publice sub forma acestei cărți.

​În mărturiile lui Kim Porter se regăsesc mai multe scene de violență, aceasta explicând cu lux de amănunte cum P. Diddy a bătut-o în nenumărate rânduri și a obligat-o să participe la orgii sexuale alături de el și de alte nume cunoscute din industrie.

„M-a trântit violent la pământ. A scos un pistol și l-a așezat pe măsuța de lângă noi. Mi-a spus în față: „Ești a mea. Nu mai ai de ales. Nu pot trăi fără tine”. Este un monstru teribil”, a povestit Kim.

Kim a mai povestit și despre anumite orgii „extravagante”, cu un câștigător de Oscar și cu soția acestuia, la care a fost obligată să ia parte.

„Nu numai că am făcut-o în trei, dar am schimbat și partenerii. A fost o nebunie”, a mai povestit femeia. 

Cartea a fost publicată abia după 6 ani de la moartea fotomodelului, pe 6 septembrie 2024.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni