• PRO TV
  • Cine este, de fapt, șoferița minoră care a distrus 6 mașini în București. Tânăra provine dintr-o familie influentă, se poza în vacanțe de lux și la restaurante exclusiviste

Cine este, de fapt, șoferița minoră care a distrus 6 mașini în București. Tânăra provine dintr-o familie influentă, se poza în vacanțe de lux și la restaurante exclusiviste

Cine este, de fapt, șoferița minoră care a distrus 6 mașini în București. Tânăra provine dintr-o familie influentă, se poza în vacanțe de lux și la restaurante exclusiviste

Noi detalii șocante în cazul șoferiței de 16 ani care s-a urcat la volanul unui bolid în valoare de 50.000 de euro și a spulberat în trecere nu mai puțin de cinci mașini!

Zilele trecute, o fată în vârstă de doar 16 ani a luat bolidul de lux de la unchiul său și a demarat în trombă pe șoselele din București. Era miezul nopții când un echipaj de poliție a observat că autoturismul mergea haotic și, cu toate că i-au făcut semn tinerei să oprească, aceasta nu s-a conformat.

Fata a accelerat și a pierdut controlul volanului, spulberând astfel cinci mașini parcate regulamentar din Sectorul 3 al Capitalei. Aceasta a scăpat teafară din accident, însă polițiștii i-au deschis dosar penal pentru conducere fără pemis.

Tânăra ar proveni dintr-o familie înstărită din București, obișnuia să se pozeze în vacanțe luxoase, la restaurante exclusiviste sau pe iahturi.

„Pentru că șoferul autoturismului a refuzat să oprească, continuându-și deplasarea, polițiștii din cadrul subunități au pornit în urmărirea acestuia folosind semnalele acustice și luminoase", a declarat Iaru Francisco, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Foto: TikTok, Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni