• PRO TV
  • Karmen nu și-a dat copilul la școală. Motivul pentru care fiica lui Adrian Minune a luat această decizie: „Trebuia să intre în clasa zero”

Karmen nu și-a dat copilul la școală. Motivul pentru care fiica lui Adrian Minune a luat această decizie: „Trebuia să intre în clasa zero”

Karmen nu și-a dat copilul la școală. Motivul pentru care fiica lui Adrian Minune a luat această decizie: „Trebuia să intre în clasa zero”

Karmen și fostul ei soț, Bogdan Căplescu, au o fetiță în vârstă de cinci ani, care a rămas prioritatea lor numărul unu. Deși nu mai formează un cuplu, au rămas în relații bune, de dragul celei mici.

 

Gallery

​Anul acesta, fiica lui Karmen trebuie să intre în clasa 0, dar artista a decis să nu o dea la școală. Micuța Sofi repetă grupa mare și s-a adaptat foarte repede în noul colectiv.

Motivul pentru care Karmen nu și-a dat fiica la școală

Karmen este o mamă extrem de implicată și își dorește ca fiica ei să aibă parte de tot ceea ce este mai bun. Educația reprezintă o prioritate pentru fiica lui Adrian Minune, iar decizia ca fiica ei să repete clasa 0 nu a fost una întâmplătoare.

În cadrul unui interviu acordat pentru Spynews, Karmen a mărturisit că fiica ei nu are vârsta necesară intrării în clasa 0, motiv pentru care, va face acest lucru abia la anul, când va avea așase ani.

Citește și:

„Ne-am reobișnuit foarte repede, Sofi este grupa mare. Urmează clasa zero la anul și avem emoții pentru că urmează școala. A mai stat un an la grădi, cea mică a repetat grupa mare. Trebuia să intre acum în clasa zero, însă mi-a fost milă de ea, este prea micuță, abia a împlinit cinci ani. E un copil foarte bun”, a dezvăluit Karmen.  

Karmen și Bogdan Căplescu au divorțat după cinci ani

Karmen și Bogdan Căplescu au decis să divorțeze la cinci ani de când au făcut cununia civilă, lucru ce i-a surprins pe fanii artistei. Cu toate acestea, în urmă cu doar câteva luni, în cadrul unui podcast, a declarat că, deși s-ar descurca și fără un bărbat, viața nu ar fi la fel de frumoasă dacă ar fi singură.

Citește și:

„M-am gândit cum ar fi să fiu singură, dar privind din punctul de vedere al unei mame. Gândindu-mă la mama, am făcut exercițiul ăsta, pentru că mama are trei copii, nu unul, ca să pot înțelege de ce mama a acceptat ca tata să plece, să vină și mi-am dat seama că ar fi o viață destul de singuratică și destul de grea. Este adevărat că nu consider că aș muri fără un bărbat, că asta e viața, se întâmplă, dar e bine ca, atunci când ajungi acasă și pui capul pe pernă, să ai persoana dragă lângă tine”, a declarat fiica lui Adrian Minune.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni