• PRO TV
  • Legătura între scandalul P Diddy și frații Menendez, criminalii abuzați de tatăl lor. Dezvăluirea șocantă care poate schimba lucrurile

Legătura între scandalul P Diddy și frații Menendez, criminalii abuzați de tatăl lor. Dezvăluirea șocantă care poate schimba lucrurile

Legătura între scandalul P Diddy și frații Menendez, criminalii abuzați de tatăl lor. Dezvăluirea șocantă care poate schimba lucrurile

Actrița Emily Ratajkowski spune că există o legătură între recentele acuzații îndreptate împotriva rapper-ului Diddy și frații Menendez, cei care și-au ucis părinții după ce au fost abuzați fizic și emoțional de tatăl lor.

Gallery

Sean Diddy Combs a fost arestat pentru abuz sexual, printre altele, rapperul fiind acuzat că își obliga oaspeții să aibă relații intime cu persoane care practicau prostituția.
Între timp, serialul ”Monsters: The Lyle and Erik Menendez story” arată povestea fraților Menendez, care și-au ucis părinții după ce au fost molestați sexual de tatăl lor.
Ratajkowski a postat un clip pe TikTok pentru a arăta ce conexiune vede ea între aceste două povești care ocupă prima pagină a ziarelor în aceste zile.

”Cu tot ce apare despre Diddy și acest nou show despre frații Menendez, cred că trebuie să avem o conversație despre bărbații victime ale violului”

Aceasta crede că P Diddy a putut să-și ascundă faptele odioase, pentru care a fost arestat acum, pentru că multe dintre victimele lui sunt bărbați, care de multe ori sunt siliți să tacă.

”Cultura noastră consideră că bărbații nu pot fi victime ale violului”.

Unul dintre frații Menendez a fost întrebat, în timpul procesului, despre orietarea sa sexuală.
Emily și-a exprimat preocuparea față de acest subiect: ”A fost întrebat dacă este gay din cauza a ceea ce tatăl lui i-a făcut, pentru că a fost o victimă a violului. Este înspăimântător”.

Foto. Profimedia, Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni