• PRO TV
  • Un celebru cântăreț a murit la vârsta de doar 52 de ani! Artistul s-a prăbușit pe scenă, în fața a mii de oameni

Un celebru cântăreț a murit la vârsta de doar 52 de ani! Artistul s-a prăbușit pe scenă, în fața a mii de oameni

Un celebru cântăreț a murit la vârsta de doar 52 de ani! Artistul s-a prăbușit pe scenă, în fața a mii de oameni

Cântărețul și regizorul turc Metin Arolat a murit la vârsta de 52 de ani, la scurt timp după ce a susținut un concert. Artistul s-a prăbușit pe scenă,

Gallery

​Metin Arolat, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți din Turcia, s-a stins din viață la vârsta de 52 de ani, după ce a susținut un concert în fața a mii de oameni. Artistul s-a prăbușit, pur și simplu, pe scenă în Kozjatagi, Istanbul.

Potrivit site-ului SUGGEST, înainte de a urca pe scenă, artistul internațional a manifestat stări de rău și a simțit că îi amorțește unul dintre brațe. Cu toate că echipa lui i-a recomandat să nu susțină concertul, Metin Arolat s-a împotrivit și a continuat spectacolul. Astfel, în timpul prestației, bărbatul s-a prăbușit la pământ în fața spectatorilor.

O fană, de meserie asistentă medicală, s-a grăbit să îl ajute, înainte ca serviciile de urgență să ajungă la fața locului. În ciuda eforturilor acestora de a-l salva, Arolat a murit în timp ce se afla în drum spre spital.

Cauza morții lui Arolat nu a fost încă confirmată, deși se suspectează că ar fi suferit un atac de cord.

Artista Demet Sagiroglu, prietena lui Arolat, a declarat pentru presa locală faptul că celebrul cântăreț ținea o dietă extrem de strictă, care i-ar fi putut afecta funcțiile inimii:

„Era foarte apropiat de mine, ca un frate”, a explicat ea. „Ținea o dietă… Nu cred că inima lui a putut suporta. S-a înrăutățit după ce a urcat pe scenă”.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni