• PRO TV
  • S-a aflat ce face P. Diddy după gratii! Rapperul a fost arestat pentru şantaj şi infracţiuni sexuale

S-a aflat ce face P. Diddy după gratii! Rapperul a fost arestat pentru şantaj şi infracţiuni sexuale

S-a aflat ce face P. Diddy după gratii! Rapperul a fost arestat pentru şantaj şi infracţiuni sexuale

Rapperul și producătorul muzical Sean "Diddy" Combs fost arestat, săptămâna trecută, într-un caz federal în care este descris drept capul unui imperiu de crime sexuale, șantaj și acte de violență.

Gallery

​Sean "Diddy" Combs, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi și producători muzicali din întreaga lume, a ajuns după gratii fiind acuzat de şantaj şi infracțiuni sexuale. Artistul a pledat nevinovat la toate aceste acuzații, iar avocații lui au spus, potrivit revistei People, că acesta este „puternic, sănătos şi concentrat pe apărarea sa”.

În ultimul an, P Diddy a fost dat în judecată de mai multe persoane care au susținut că au fost supuse de către acesta la abuzuri fizice și sexuale. În urma perchezițiilor efectuate în casele lui Combs din Los Angeles și Miami, forțele de ordine au găsit narcotice, trei arme AR-15 cu seria ștearsă și 1000 de sticle cu ulei de bebeluș, pe care le-ar fi folosit la petrecerile lui numite ”Freak Offs”.

Acolo, Diddy se folosea de puterea sa pentru a-și determina victimele să întrețină relații intime cu escorte masculine, în timp ce erau filmate. Înregistrările video erau folosite, mai apoi, pentru șantaj, în așa fel încât persoanele în cauză să facă în continuare ce dorea el.

„Timp de decenii, Sean Combs, alias „Puff Daddy”, a abuzat, ameninţat şi constrâns femei şi alte persoane din jurul său pentru a-şi satisface dorinţele sexuale, a-şi proteja reputaţia şi a-şi ascunde acţiunile”, potrivit actului de acuzare”, se arată în actul de acuzare, potrivit hotnews.ro.

Aflat acum în spatele gratiilor, P. Diddy ar avea o tulburare de personalitate paranoidă, astfel că refuză să mănânce ceea ce i se oferă crezând că va fi otrăvit.

View this post on Instagram

A post shared by Pubity (@pubity)

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni