• PRO TV
  • Un bărbat a murit la scurt timp după ce s-a urcat în avion! Pasagerul călătorea pe ruta Bulgaria – Anglia. Motivul decesului

Un bărbat a murit la scurt timp după ce s-a urcat în avion! Pasagerul călătorea pe ruta Bulgaria – Anglia. Motivul decesului

Un bărbat a murit la scurt timp după ce s-a urcat în avion! Pasagerul călătorea pe ruta Bulgaria – Anglia. Motivul decesului

Un pasager care călătorea de la Burgas, din Bulgaria, către Liverpool, în Anglia, a murit la două ore după ce s-a urcat în aeronava operată de compania aerienă Jet2.

O tragedie a avut loc în timpul unui zbor pe ruta Bulgaria – Anglia, acolo unde un bărbat a murit la doar două ore după ce a urcat la bordul aeronavei. Potrivit postului britanic Sky News, incidentul s-a produs la data de 16 septembrie 2024, însă abia marți, 24 septembrie, a fost făcut public.

La doar două ore de la decolarea de pe aeroportul din Burgas, bărbatul a prezentat simptome de stop cardio respirator. Cu toate că membrii echipajului, alături de alți pasageri, au încercat să îi ofere primul ajutor, bărbatul a pierdut lupta cu viața. 

Pilotul aeronavei a fost, astfel, obligat să aterizeze pe o altă pistă, în Koln, Germania. 

​Compania aeriană Jet2 a confirmat tragedia:

Compania aeriană Jet2 a transmis ieri un mesaj în cadrul căruia a confirmat decesul pasagerului și a transmis „cele mai sincere condoleanțe” familiei afectate.

„Putem confirma că zborul LS3214, de la Burga către Liverpool, Aeroport «John Lennon», a fost redirecționat către Köln, luni, 16 septembrie, din cauza unui client care avea nevoie de asistență medicală. Din păcate, putem confirma că acest client a decedat.

Dorim să transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei și prietenilor acestuia în acest moment extrem de dificil”, a transmis compania aeriană Jet2.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni