• PRO TV
  • Bunica tânărului de 25 de ani care a murit în Italia își strigă durerea! Florin și-a găsit sfârșitul la locul de muncă: „A dat o supărare mare și jale peste noi”

Bunica tânărului de 25 de ani care a murit în Italia își strigă durerea! Florin și-a găsit sfârșitul la locul de muncă: „A dat o supărare mare și jale peste noi”

Bunica tânărului de 25 de ani care a murit în Italia își strigă durerea! Florin și-a găsit sfârșitul la locul de muncă: „A dat o supărare mare și jale peste noi”

Florin, un tânăr în vârstă de doar 25 de ani, a plecat la muncă în Italia pentru un trai mai bun, însă după trei săptămâni și-a găsit sfârșitul printre străini. Sfâșiată de durere, bunica sa a vorbit pentru prima dată despre tragedie!

Florin Vasile Șimon, un băiat de 25 de ani din Vișeul de Sus, a ales să plece în Italia pentru a-și asigura un trai mai bun. Acesta a muncit ca tăietor de lemne în pădurile din Val Sadole, iar în timpul tăierii unui trunchi de copac, arborele l-a lovit la cap și medicii veniți de urgență la fața locului nu au putut să-l mai salveze. Tânărul a fost omorât, din greșeală, de un coleg de-ai săi.

Vestea că Florin nu mai este în viață i-a distrus pe cei din România, iar bunica lui, sfâșiată de suferință, își strigă acum disperarea.

"A plecat de trei săptămâni, a tăiat lemnul și a zis că după ce l-a tăiat, s-a rupt de acolo
și i-a picat în cap. A dat o supărare mare și jale pe noi. Sunt patru ani de când s-a dus și maică-sa și au rămas zece copii", a spus femeia.

Secretarul General al Uniunii Generale a Lucrătorilor din Italia, Paolo Capone a transmis un mesaj după tragedie și a spus, printre altele, că este al 15-lea accident mortal de acest fel din 2024.

„Suntem șocați și revoltați de această tragdeie care a avut loc astăzi în Val Sadole. Un tânăr tăietor de lemne și-a pierdut viața în timp ce își făcea datoria în pădure. Trebuie să investim mai mult în siguranța la locul de muncă, să consolidăm controalele și să promovăm o cultură a siguranței începând de la educația școlară”, a declarat Capone.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni