• PRO TV
  • Antonia a primit o propunere îndrăzneață din partea unui fan, chiar de față cu Alex Velea. Bărbatul nu a ținut cont de nimeni din jur și și-a încercat norocul: „Putem să discutăm și cu soțul meu”

Antonia a primit o propunere îndrăzneață din partea unui fan, chiar de față cu Alex Velea. Bărbatul nu a ținut cont de nimeni din jur și și-a încercat norocul: „Putem să discutăm și cu soțul meu”

Antonia a primit o propunere îndrăzneață din partea unui fan, chiar de față cu Alex Velea. Bărbatul nu a ținut cont de nimeni din jur și și-a încercat norocul: „Putem să discutăm și cu soțul meu”

Antonia îi face pe bărbați să întoarcă mereu capul după ea, pe oriunde ar merge, iar acest lucru s-a întâmplat și recent, în timpul unui concert pe care l-a susținut.

Gallery

Antonia a primit, de multe ori, tot felul de propuneri mai mult sau mai puțin indecente, din partea bărbaților care au fost atrași de frumusețea ei. Acest lucru s-a întâmplat și de curând, atunci când un arab i-a făcut o propunere îndrăzneață.

Antonia, abordată de un arab, chiar în timpul unui concert

Recent, în timpul unui concert pe care îl susținea, un arab i-a cerut Antoniei numărul de telefon. Totul s-a întâmplat în fața publicului, iar cei prezenți s-au amuzat copios pe seama celor întâmplate.

Înainte de a-și încerca norocul, arabul i-a oferit artistei un buchet de flori și i-a arătat chiar și că o urmărește pe rețelele de socializare. Nu s-a mulțumit doar cu atât și i-a cerut numărul de telefon, spunându-i, de asemenea, că își dorește să aibă o relație cu ea.

Citește și:

​Antonia nu a stat pe gânduri și i-a oferit un răspuns, însă nu a fost deloc cel așteptat de bărbatul amorezat: „Putem să discutăm și cu soțul meu, care e aici, să îl întrebăm”. Fanilor Antoniei nu li s-a părut o situație deloc amuzantă și l-au taxat imediat: „Ce nebun, el credea că se uită Antonia la el”, „Ia uite ce tupeu pe el, voia să își mărească haremul”.

Alex Velea și Antonia vor să ajungă în fața altarului

În urmă cu trei ani, Alex Velea și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Anul trecut, cei doi au anunțat că și-au ales nașii de cununie, însă nu au spus data exactă a nunții.

Fericitul eveniment va avea loc, mai ales pentru că l-au așteptat mult timp. Artistul a încercat de mai multe ori să o ceară în căsătorie pe Antonia, dar mereu ceva i-a dat planurile peste cap.

Citește și:

​În urmă cu ceva timp, artista preciza că și-ar dori ca nunta să fie una intimă, cu puțini invitați, însă speră să fie una de poveste: „Nunta mi-ar plăcea să fie intimă. Am rea să fie cu porumbei, cu flori, ceva special”.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni