• PRO TV
  • Cristian Ușurelu a primit aseară șorțul de aur! MasterChef România a fost, din nou, lider incontestabil de audiență!

Cristian Ușurelu a primit aseară șorțul de aur! MasterChef România a fost, din nou, lider incontestabil de audiență!

Iubitorii de gătit, entuziasmați și hotărâți să cucerească titlul MasterChef România și premiul de 75.000 de euro, s-au prezentat aseară în fața celor trei chefi – Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cele mai bune preparate i-au dus pe 8 dintre ei în etapa următoare, unul reușind să obțină cel mai râvnit șorț. Aseară, show-ul a fost din nou lider absolut de audiență.

Gallery

​Marți seară, Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu au oferit în unanimitate cel mai dorit șorț MasterChef România: șorțul de aur. Acesta îl duce direct în top 20 cei mai buni concurenți din acest sezon pe Cristian Ușurelu, un programator IT care a reușit să-i surprindă cu un preparat aparent banal: piept de pui cu legume. „Ești cel mai puternic concurent pe care l-am avut până acum la audiții. Nu am văzut pe nimeni care să te depășească și cred că nu va fi altcineva mult peste tine. Dacă tu gătești așa mereu, în maximum patru ani vei fi cel mai mare chef din România. Sper din suflet să câștigi emisiunea asta pentru că poți, pentru că meriți... Abia aștept să te văd peste patru ani cum rupi orașul acesta în două. Bravo! Felicitări!”, i-a spus Chef Florin Dumitrescu după ce i-a oferit șorțul.

MasterChef România a fost aseară lider absolut de audiență! La nivel național, în rândul publicului cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în intervalul orar 20:28 – 23:36, emisiunea a înregistrat 6,7 puncte de rating și 23% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul secund a avut 5,8 puncte de rating și 20,2% share. La nivel național, peste 1,1 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, la ora 21:42, aproape 1,5 milioane de români urmăreau MasterChef.

Săptămâna viitoare, noi concurenți vor pune în farfurie pasiune și gust pentru a-și demonstra priceperea în bucătărie. Câți dintre ei vor trece în etapa următoare și vor primi șorțul MasterChef, vedem luni și marți, de la ora 20:30, la PRO TV. Episoadele sunt disponibile, în avans, pe VOYO.

MasterChef România – Prinde gustul competiției!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni