• PRO TV
  • Horoscop zilnic 25 septembrie 2024. Peștii sunt activi în viața amoroasă, Leii reactivează niște emoții sau trăiri intense

Horoscop zilnic 25 septembrie 2024. Peștii sunt activi în viața amoroasă, Leii reactivează niște emoții sau trăiri intense

Horoscop zilnic 25 septembrie 2024. Peștii sunt activi în viața amoroasă, Leii reactivează niște emoții sau trăiri intense

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 25 septembrie 2024.

Berbec

Posibil astăzi să ai parte de evenimente, care vizează casă, împărțirea unor bunuri, să simți o presiune din partea familiei. Pe de altă parte, tranzitul Lunii lângă Marte, guvernatorul tău, îți aduce multă implicare la serviciu, te simți motivat, ai energie și încrezător că vei putea să duci la capăt niște sarcini mai grele.



Taur

Posibil astăzi să fii mai agresiv în exprimare sau să nu ții cont și de părerile altora, mai ales în relațiile profesionale. Pe de altă parte, discuțiile cu prietenii ar putea să-ți arate și o altă perspectivă privind relația sau un parteneriat profesional.

Gemeni

Luna și Marte, planeta acțiunii, își unesc astăzi forțele și este posibil să și acționezi într-o direcție, nu doar să discuți sau să faci planuri legate de sectorul financiar, să gestionezi mai bine resursele.

Rac

Posibil astăzi Luna, guvernatoarea ta, în conjuncție cu Marte, planeta acțiunii, să te ajute să faci mai multe lucruri în același timp, deplasări, să rezolvi o serie de chestiuni birocratice. De asemenea, s-ar putea să ai senzație de insecuritate, să ai nevoie de mai multă atenție din partea celor dragi.

Leu

Luna și Marte formează un aspect strâns în sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului și este posibil să se reactiveze niște emoții sau trăiri intense. Ai nevoie de liniște, să fii lăsat în pace. Comunicarea nu este punctul tău forte astăzi și e mai bine să amâni niște discuții importante.

Fecioară

Sectorul prietenilor și vieții sociale este activat de un aspect dinamic, care se formează astăzi între Lună și Marte, planeta acțiunii. Este posibil să primești un cadou, să negociezi un contract venit printr-un prieten, să ți se propună un proiect sau implicarea într-o activitate, care te-ar putea pune mai mult în valoare.


Balanță

Luna și Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa carierei, vine să-ți aducă multe responsabilitati la serviciu astăzi. Totuși, ai grijă la ce decizii iei sau la modul cum acționezi, pentru că este posibil să strici niște relații dacă nu ai grijă!

Scorpion

Astăzi este posibil să-ți susții cu tărie convingerile și nu dai înapoi. Mai mult de atât, te preocupă perfecționarea și schimburile profesionale, să înveți de la oameni cu mai multă experiență. Pot veni vești de la locul de muncă, care te îngrijorează și te împing să iei decizii importante privind o ofertă pe care ai primit-o de curând.

Săgetător

Astăzi, te concentrezi pe prioritățile tale financiare și cauți să înțelegi un context privind un contract/parteneriat. Ai intuiție și este util să indentifici ceva ce nu merge. În planul sentimental, s-ar putea să iei atitudine, să acționezi astfel încât să cucerești o persoană cu care rezonezi.

Capricorn

Posibil astăzi să fii mai direct și agresiv cu colegii care nu-și fac treaba, să vrei să rupi o relație sau un contract pe care nu greu reușești să-l duci la capăt din cauza unor blocaje și a unei comunicări defectuoase.

Vărsător

Posibil, astăzi, să afli vești legate de reorganizarea sarcinilor și protocoalelor la serviciu. Este posibil să nu fii de acord cu modificările aduse, însă momentan stai și analizezi dacă să continui sau să închei un contract.

Pești

Astăzi se anunță o zi activă în planul sentimental sau în relațiile cu copiii, dacă ești părinte, însă discuțiile pot fi constructive dacă știi cum să pui problemele. La serviciu, ești creativ și este posibil să ți se propună implicare în proiecte noi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni