• PRO TV
  • Desfrâu total, șantaj, droguri și lucruri de nepovestit – ce se întâmpla la petrecerile “ilegale” cu celebrități organizate de P Diddy

Desfrâu total, șantaj, droguri și lucruri de nepovestit – ce se întâmpla la petrecerile “ilegale” cu celebrități organizate de P Diddy

Desfrâu total, șantaj, droguri și lucruri de nepovestit – ce se întâmpla la petrecerile “ilegale” cu celebrități organizate de P Diddy

La finalul anilor ’90 și începutul anilor 2000, P Diddy nu era celebru doar pentru muzica sa, ci și pentru petrecerile exclusiviste pe care le organiza. Celebrități din toate domeniile participau la petrecerile „nebune”, la care se întâmplau lucruri de neimaginat. În contextul arestării lui P Diddy, pe numele său real Sean Combs, încep să iasă la suprafață informații despre aceste „white parties” – petreceri albe, unde toți invitații erau îmbrăcați în alb.

De curând, Diddy a fost arestat de poliția din New York, fiind acuzat de viol, agresiune fizică și sexuală și trafic de persoane în scopuri sexuale. Iar acum presa arată cu degetul către toate celebritățile care cunoșteau secretele murdare ale rapperului și nu au spus nimic ani de zile.

​La celebrele „white parties”, tinere și tineri dornici să își facă intrarea în showbiz erau constrânși să facă lucruri de neimaginat, pentru a primi favorurile mogulilor din industria muzicală și a filmului. Sub influența alcoolului și a drogurilor, aceștia erau încurajați să participe la activități sexuale degradante.

Gallery

Publicația The Sun a scos la iveală anumite aspecte neștiute legate de aceste petreceri.
Timp de mai bine de un deceniu, rapperul miliardar obișnuia să invite o întreagă listă de celebrități la petrecerile sale legendare. Acestea aveau loc fie în Hamptons, o zonă de lux de pe coasta de est a SUA, Saint-Tropez, în sudul Franței, sau în exclusivistul Beverly Hills.

Numele mari care se bucurau de ospitalitatea lui Diddy erau Jennifer Lopez, pe atunci iubita lui, Leonardo DiCaprio, Kim și Khloe Kardashian, Paris Hilton, Justin Bieber sau Ashton Kutcher.

​„Femei tinere, topless, se bălăceau în piscina sa exterioară, iar mogulul muzicii turna șampanie peste ele. O fostă dansatoare, Adria Sheri English, susține că a fost drogată și forțată să facă sex la aceste evenimente”, scrie The Sun.

La petrecerile din 2004 și 2005, aceasta trebuia să distreze invitații, dar a fost constrânsă să facă mai mult, deși înțelegerea nu fusese asta. Potrivit unui proces intentat de ea la începutul acestui an, „lucrurile pe care am fost forțată să le fac mă bântuie până în ziua de azi”.

Avocata ei, Ariel Mitchell-Kidd, a declarat: „Au început să îi ofere alcool, iar mai târziu a descoperit că era amestecat cu droguri din cauza efectului pe care l-a avut asupra ei.” Cu bodyguarzi în fața ușilor dormitoarelor, Adria ar fi fost îndrumată să facă sex cu mai multe persoane, una după alta.

Avocata femeii a dezvăluit că Diddy avea camere de filmare ascunse în dormitoare. Potrivit procesului: „Inculpatul Combs și-a folosit puterea și influența pentru a amenința și intimida pe reclamantă, forțând-o să continue să participe în organizația de trafic de sex și droguri a inculpatului”.

Un insider din industria muzicală, Tom Swoope, afirmă că Diddy i-a oferit unui tânăr de 18 ani un contract pentru înregistrarea unui album dacă ar fi acceptat să facă sex cu unul dintre bodyguarzii săi.
Un dealer de droguri a spus că nu ar fi atins băuturile servite, deoarece credea că acestea erau amestecate cu substanțe ilegale, precum ketamină și GHB. Acesta a dezvăluit că celebritățile invitate la petrecere făceau sex în camere secrete, departe de evenimentele principale.
Sursa anonimă a declarat pentru The New York Post: „Am plecat de acolo imediat”.

Publicația britanică scrie că cele mai decadente activități aveau loc după ora 2 dimineața, când majoritatea invitaților plecaseră deja acasă.
Oaspeții săi știau că vor avea ocazia să se intersecteze cu oameni importanți din industria muzicală dacă acceptau invitația sa.

Ultima „White Party” a avut loc pe 4 iulie, în Beverly Hills, în 2009, cu Ashton Kutcher și Russell Brand printre invitați.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni