• PRO TV
  • În anii ‘90 era desemnată cea mai frumoasă femeie din lume. Indianca cu cei mai frumoși ochi, Aishwarya Rai, pe podiumul de modă la 50 de ani

În anii ‘90 era desemnată cea mai frumoasă femeie din lume. Indianca cu cei mai frumoși ochi, Aishwarya Rai, pe podiumul de modă la 50 de ani

În anii ‘90 era desemnată cea mai frumoasă femeie din lume. Indianca cu cei mai frumoși ochi, Aishwarya Rai, pe podiumul de modă la 50 de ani

Strălucitoare ca întotdeauna, Aishwarya Rai a fost admirată la apariția sa pe podiumul de modă la Paris. Indianca a defilat în cadrul show-ului anual organizat de L’Oreal, brand al cărei ambasador este.

Îmbrăcată într-o rochie roșie, cu umerii goi, Aishwarya Rai a fost admirată la prezentarea de modă la care a participat alături de nume mari precum Heidi Klum, Eva Longoria sau Jane Fonda.

​Se spune despre ea că este femeia cu cei mai frumoși ochi din lume, însă frumusețea ei nu se rezumă doar la ochi :) Aishwarya este un fashion icon în India, însă în fiecare an impresionează și Europa la Festivalul de la Cannes cu rochiile sale fabuloase. Doar că anul acesta superba indiancă a primit mai multe critici pentru rochiile în care a defilat la Cannes.

Gallery

​Aishwarya este căsătorită cu un celebru actor indian - Abhishek Bachchan. Cei doi s-au îndrăgostit în 2006, în timpul filmărilor pentru "Dhoom 2". Cuplul s-a logodit în ianuarie 2007 și s-a căsătorit în aprilie 2007, într-o ceremonie privată, la reședința mirelui din Mumbai.

Cei doi sunt considerați un supercuplu de către indieni, echivalentul asiatic pentru Beyonce și Jay-Z. Împreună au o fetiță care în curând va împlini 13 ani.

​Sursa foto: Getty Images

Deși în prezent este un etalon al frumuseții și eleganței, puțini își mai amintesc cum arăta Aishwarya în 1994, când a fost desemnată Miss World. De o naturalețe și un farmec excepțional, Aishwarya a cucerit atunci întreaga planetă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni