• PRO TV
  • Fată de 14 ani dispărută de acasă! Dacă o vedeți pe stradă, sunați la 112

Fată de 14 ani dispărută de acasă! Dacă o vedeți pe stradă, sunați la 112

Fată de 14 ani dispărută de acasă! Dacă o vedeți pe stradă, sunați la 112

Un nou caz alarmant de dispariție a unei minore pune pe jar locuitorii din Huși și autoritățile locale.

Isabela Georgiana Andoni, o adolescentă de doar 14 ani, a dispărut fără urmă după ce a plecat voluntar de acasă. Familia este îngrijorată, iar poliția a lansat un apel public, cerând ajutorul comunității pentru a găsi fata cât mai repede.

Adolescenta a plecat de acasă în ziua de 23 septembrie 2024, iar de atunci nu s-a mai putut lua legătura cu ea, după cum au afirmat părinții tinerei. Apropiații ei au încercat fără succes să o contacteze, ceea ce a amplificat teama că fata ar putea fi în pericol.

Poliția din Vaslui, prin intermediul Inspectoratului Județean, a lansat un apel public către toți cetățenii care ar putea avea informații despre fata dispărută. Autoritățile au furnizat detalii clare despre aspectul și îmbrăcămintea pe care Isabela o purta în momentul dispariției, sperând că acestea vor ajuta la identificarea ei cât mai rapidă.

„Semnalmente: înălțime 1,52 m, greutate 45 kg, păr lung, brunet, ochi căprui. La momentul dispariției, Isabela-Georgiana era îmbrăcată cu o bluză de culoare neagră, tricou gri, blugi albaștri și purta încălțăminte sport albă, cu inscripția Hello Kitty. Rugăm pe oricine a văzut-o pe Isabela-Georgiana Andoni sau are informații despre ea, să apeleze 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție! Orice detaliu poate fi de ajutor în găsirea persoanei dispărute. Vă mulțumim pentru sprijin și cooperare”, se arată în mesajul oamenilor legii.

foto: Poliția Română

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni