• PRO TV
  • Pescobar a sponsorizat un bal al bobocilor. Patronul tavernelor nu s-a uitat la bani și le-a îndeplinit dorința elevilor: „Au depus efort, s-au chinuit”

Pescobar a sponsorizat un bal al bobocilor. Patronul tavernelor nu s-a uitat la bani și le-a îndeplinit dorința elevilor: „Au depus efort, s-au chinuit”

Pescobar a sponsorizat un bal al bobocilor. Patronul tavernelor nu s-a uitat la bani și le-a îndeplinit dorința elevilor: „Au depus efort, s-au chinuit”

La scurt timp după ce a lăsat un bacșiș extrem de generos, fiind mulțumit de serviciile unui restaurant, Pescobar a decis să facă un nou gest grandios și a sponsorizat un bal al bobocilor.

Gallery

În timp ce punea la punct noi detalii pentru o nouă afacere pe care urmează să o deschidă, Pescobar a decis să facă încă un gest caritabil cu banii lui și a sponsorizat un bal de boboci. Acesta a fost abordat chiar de elevii de liceu cu pricina.

Pescobar a sponsorizat un bal al bobocilor

Cei care îl urmăresc pe Pescobar știu că acesta nu are arici la buzunar și, pe lângă toate lucrurile pe care le cumpără pentru el, face și gesturi frumoase pentru cei din jur.

Recent, în timp ce se afla în județul Suceava, a fost aborda de câțiva elevi, care au mers la el, rugându-l să le dea banii de care au nevoie, pentru a putea face balul bobocilor. Impresionat de faptul că aceștia au venit tocmai din Rădăuți până la Gura Humorului, acolo unde el se afla, nu a stat pe gânduri și le-a sponsorizat evenimentul.  

Citește și:

​Așa cum a obișnuit, a împărtășit momentul și cu cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare, unde i-a lăudat pe elevi pentru faptul că au preluat inițiativa.

„Au depus efort, s-au chinuit, m-au căutat, m-au găsit. Am vrut să fiu și eu undercover, dar n-am reușit. Bravo!”, a spus acesta.

Mai mult decât atât, pentru a demonstra că nu minte, s-a filmat în timp ce efectua transferul bancar, în valoare de 3.000 de lei: „Deci, dragilor, susținem cu 3.000 de lei balul bobocilor din Rădăuți. Am trimis”.

Pescobar a lăsat 1.300 de lei bacșiș

În urmă cu doar câteva săptămâni, Pescobar a luat masa la un restaurant cu specific românesc. Mulțumit de calitatea mâncării, dar și de ospitalitatea de care au dat dovadă angajații, acesta a lăsat bacșiș un teans cu bani.

Citește și:

​Acesta a lăsat 13 bancnote a câte 100 de lei, precizând cât de mulțumit a fost de cele peste zece feluri de mâncare pe care le-a comandat.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni