• PRO TV
  • Iulia Vântur, surprinsă cu un artist internațional! Cine este celebrul bărbat alături de care s-a fotografiat vedeta

Iulia Vântur, surprinsă cu un artist internațional! Cine este celebrul bărbat alături de care s-a fotografiat vedeta

Iulia Vântur, surprinsă cu un artist internațional! Cine este celebrul bărbat alături de care s-a fotografiat vedeta

Face ce face și ajunge din nou în centrul atenției! Iulia Vântur s-a fotografiat cu un celebru artist american și a strâns mii de aprecieri în mediul online! Iată despre cine este vorba!

Gallery

​Iulia Vântur, vedeta care în urmă cu 20 de ani făcea furori la pupitrul știrilor PRO TV, este acum artistă internațională și își face apariția alături de nume celebre în lume! De curând, partenera actorului indian Salman Khan, a apărut la brațul lui Jason Derulo, cântărețul american care are milioane de fani la nivel global.

Internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii de la fotografia în care Iulia Vântur și Jason Derulo apar împreună, zâmbind la cameră. Unii au felicitat-o pentru succesul dobândit de-a lungul anilor de carieră, însă alții nu au fost la fel de încântați.

„Ai uitat de Salman Khan?”, „Oare crezi că este singură? Normal că este și Salman Khan cu ea! Și se fotografiază cu acordul lui, totul făcând parte din job-ul ei”, „Salman nu e gelos. Are alte treburi”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

VEZI IMAGINEA CU CEI DOI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

De ce nu s-a căsătorit Iulia Vântur cu Salman Khan până acum

​Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de peste 10 ani, iar relația lor a fost extrem de mediatizată de-a lungul timpului. Atât fanii actorului indian, cât și cei care o urmăresc pe frumoasa fostă prezentatoare din România, și-au dorit întotdeauna să afle când se vor căsători, pas pe care cei doi nu l-au făcut nici până în ziua de azi.

Vedeta de la noi a făcut mai multe dezvăluiri despre relația cu Salman Khan de-a lungul anilor, însă partenerul său a preferat discreția. Totuți, actorul de la Bollywood a acordat un interviu pentru India TV și a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit până la vârsta de 57 de ani.

„În primul caz, căsătoria nu a avut loc. Când am spus da, cineva a spus nu. Când cineva a spus da, eu am spus nu. Acum există un "nu" din ambele părți. Când ambele părți vor spune "da", căsătoria va avea loc. Încă mai este timp. Am 57 de ani. Vreau să fie prima și ultima (...)

Niciuna dintre ele nu a avut vreo vină. Este doar vina mea. Probabil a fost un fel de teamă în mintea lor că s-ar putea să nu fiu în stare să le ofer fericire în viață. Sunt sigur că sunt cu toate fericite oriunde s-ar afla", a spus Salman Khan pentru sursa amintită, potrivit click.ro

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni