• PRO TV
  • Alina Sorescu pune tunurile pe Alexandru Ciucu. Artista scoate la iveală planul acestuia, la scurt timp după ce creatorul de modă a denigrat-o public: „O strategie de distorsionare a realității”

Alina Sorescu pune tunurile pe Alexandru Ciucu. Artista scoate la iveală planul acestuia, la scurt timp după ce creatorul de modă a denigrat-o public: „O strategie de distorsionare a realității”

Alina Sorescu pune tunurile pe Alexandru Ciucu. Artista scoate la iveală planul acestuia, la scurt timp după ce creatorul de modă a denigrat-o public: „O strategie de distorsionare a realității”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu duc tensiunile dintre ei la un nou nivel. Oricât de mult și-a dorit să păstreze discreția în ceea ce privește divorțul de celebrul creator de modă, artista a simțit că trebuie să iasă la atac.

Gallery

În urmă cu trei ani, Alina Sorescu a depus actele de divorț, după mai multe zvonuri că, între ea și Alexandru Ciucu, există mai multe probleme. După ce i s-au adus mai multe acuzații, aceasta demască presupusa strategie a fostului partener.

Alina Sorescu îi aduce acuzații grave lui Alexandru Ciucu

Recent, Alexandru Ciucu a participat la un eveniment, unde a acordat mai multe interviuri, vorbind despre problemele de care se lovește în timpul procesului de divorț. Creatorul de modă a dat vina pe Alina Sorescu, iar aceasta nu a mai putut sta cu mâinile în sân și a reacționat.

Artista a precizat că, peste doar câteva zile, ea și fostul ei soț vor ajunge, din nou, la tribunal, pentru un nou termen în procesul de divorț. Cei doi nu reușesc să ajungă la un numitor comun, deoarece nu pot cădea de acord în ceea ce privește programul de vizită al celor două fete pe care le au împreună.

Citește și:

​Deși Alexandru Ciucu a tot declarat că pune pe primul loc copiii și că își dorește ce este cel mai bine pentru cele două fetițe, Alina Sorescu îl contrazice.

Alina Sorescu demască presupusa strategie a lui Aexandru Ciucu

Artista vrea să se asigure, așa cum a spus de foarte multe ori, că fetele sale vor avea un program de vizită echilibrat, care să le învețe să aibă o rutină sănătoasă. Recent, în cadrul unui interviu, artista a precizat că Alexandru Ciucu nu ține cont de acest lucru și este interesat de modul în care își poate crea o imagine favorabilă, chiar înainte de procese.

Citește și:

„Nu este deloc întâmplătoare apariția la evenimentul recent unde a dat numeroase interviuri. Foarte curând, avem un nou termen în procesul privind programul de vizită și mereu, înainte de înfățișări, tatăl fetelor apare cu declarații prin care încearcă acum, în timpul procesului, să își fabrice o nouă imagine, total diferită de cea din timpul căsătoriei.

Totul este o strategie de distorsionare a realității pentru proces și pentru imaginea lui publică. Declarațiile pe care le-a făcut sunt ca urmare și a neînțelegerilor pe care le avem privind activitățile extrașcolare ale fetelor. În afară de weekend-uri și vacanțe, fetele merg la tată marți și joi după școală, o dată la două săptămâni, conform programului ordonanței pe care îl respectăm”, a declarat solista, potrivit Click.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni