• PRO TV
  • Cristina Ștefania a ajuns pe patul de spital! Speak, alături de iubita lui în aceste momente dificile: „Super început de săptămână”

Cristina Ștefania a ajuns pe patul de spital! Speak, alături de iubita lui în aceste momente dificile: „Super început de săptămână”

Cristina Ștefania a ajuns pe patul de spital! Speak, alături de iubita lui în aceste momente dificile: „Super început de săptămână”

Cristina Ștefania a ajuns de urgență pe patul de spital! Iubita lui Speak și-a speriat fanii după s-a afișat pe rețelele de socializare cu perfuzia la mână.

Gallery

​Speak și Cristina Ștefania formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc, cei doi fiind împreună de pe vremea când bruneta era o simplă dansatoare care îl acompania pe artist la toate concertele. Sentimentele lor au fost atât de puternice încât o dată cu trecerea anilor, aceștia și-au dezvăluit public iubirea și au ajuns să fie admirați de sute de mii de oameni. 

​Recent, Cristina Ștefania și-a luat fanii prin surprindere după ce iubitul ei, Speak, a postat pe InstaStory o imagine în care artista apare cu o perfuzie la mână. Niciunul dintre ei nu a oferit detalii cu privire la problemele de sănătate cu care se confruntă „libelula”, însă următoarea zi aceasta a ținut să îi liniștească pe urmăritori și a postat un mesaj pe InstaStory:

„Sunt biuuuune. Pupiii. Multumesc pentru mesaje”, a scris Cristina Ștefania.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni