• PRO TV
  • Alex, tânărul care și-a pierdut viața în accidentul din Gorj, a fost jefuit după moarte! Poliția a reușit să îi prindă pe cei trei hoți. Cum s-au justificat în fața autorităților

Alex, tânărul care și-a pierdut viața în accidentul din Gorj, a fost jefuit după moarte! Poliția a reușit să îi prindă pe cei trei hoți. Cum s-au justificat în fața autorităților

Alex, tânărul care și-a pierdut viața în accidentul din Gorj, a fost jefuit după moarte! Poliția a reușit să îi prindă pe cei trei hoți. Cum s-au justificat în fața autorităților

Alexandru Popa este tânărul care pe data de 15 septembrie 2024 a murit într-un tragic accident, la doar o lună după ce a împlinit 20 de ani. La scurt timp după deces, tânărul a fost jefuit de trei bărbați.

O tragedie fără margini a avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână în Gorj, acolo unde Alexandru Popa, un tânăr în vârstă de doar 20 de ani, a murit într-un accident cumplit. Băiatul se afla în mașina sa personală în momentul în care a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un copac. Din păcate, impactul a fost unul atât de puternic încât trupul neînsuflețit al băiatului a fost aruncat din mașină pe partea opusă a drumului. 

Mai mult decât atât, la momentul accidentului Alex ar fi avut asupra lui suma de 20.000 de lei, bani pe care polițiștii nu i-au găsit atunci când au verificat autoturismul.

​La câteva minute după producerea accidentului, la fața locului au apărut mai multe mașini, din care au ieșit diferite persoane care au încercat să afle ce s-a întâmplat și dacă se mai poate face ceva pentru ca viața șoferului să fie salvată.

Potrivit surselor din Poliție, din primul autoturism au coborât doi bărbați, care au și sunat la 112 pentru a anunța accidentul. Înainte de a alerta autoritățile, aceștia au strâns banii împrăștiați din mașina victimei. Ulterior, s-a oprit și o a doua mașină, din care ar fi ieșit un al treilea bărbat, care a adunat, de asemenea, bancnotele. 

Toată scena ar fi fost observată de o persoană, care se afla într-o altă mașină oprită la fața locului. Acesta a fost și cel care a alertat autoritățile cu privire la jaf. 

Cum și-au justificat hoții fapta

La o săptămână de la tragedie, cei trei hoți au fost identificați de polițiști. Ajunși în fața anchetatorilor, aceștia au explicat că au furat banii din mașină deoarece „nu știau că victima a murit și nici că trupul neînsuflețit se află încă în autoturism”. 

Ulterior, banii au fost recuperați și au ajuns la familia îndoliată.

„În urma continuării cercetărilor, poliţiştii din Novaci i-au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj pe cei trei bărbaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. De asemenea, suma de 20.600 lei a fost recuperată, în totalitate, şi înapoiată persoanei vătămate”, declarat Lucian Stroe, şeful Poliţiei din Novaci. Cei trei suspecţi au fost plasaţi sub control judiciar.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni