• PRO TV
  • Fiica cea mare a lui Jamie Foxx s-a căsătorit într-un cadru de basm! Imagini emoționante cu actorul care și-a intrat în rolul de socru mic

Fiica cea mare a lui Jamie Foxx s-a căsătorit într-un cadru de basm! Imagini emoționante cu actorul care și-a intrat în rolul de socru mic

Fiica cea mare a lui Jamie Foxx s-a căsătorit într-un cadru de basm! Imagini emoționante cu actorul care și-a intrat în rolul de socru mic

Corinne, una dintre cele două fiice ale lui Jamie Foxx, s-a căsătorit recent cu Joe Hooten, iar imaginile de la nuntă au făcut înconjurul internetului. Îmbrăcat la patru ace, cu papion și cu floare în piept, starul de la Hollywood abia și-a stăpânit lacrimile atunci când și-a condus fiica spre altar.

Corinne Foxx și Joe Hooten s-au cunoscut în 2018 și s-au logodit în decembrie 2023.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Corinne Foxx (@corinnefoxx)

Actrița Garcelle Beauvais, care a jucat alături de Jamie în The Jamie Foxx Show, a fost invitată la nuntă și a împărtășit o serie de fotografii de la eveniment pe contul ei de Instagram. Și paparazzii au aflat de eveniment și au surprins câteva cadre emoționante cu invitații și cu socrul mic.

„Am avut ocazia să fim martori & să sărbătorim dragostea lui @corinnefoxx și @joe.hooten. Dragostea și respectul pe care le aveți unul pentru celălalt sunt palpabile. Corinne, ai arătat uimitor”, a scris Beauvais, în dreptul imaginilor, potrivit People.

Gallery

​Mireasa a purtat o rochie glamour, fără umeri, cu un imprimeu floral delicat și un voal simplu din tul.

Beauvais a postat o fotografie cu ea alături de tinerii căsătoriți, precum și de mândrul tată Jamie și de iubita sa, superba Alyce Huckstepp.(Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Jamie Foxx arată elegant într-un smoching negru, clasic, purta papion și floare în piept. Actorul a fost extrem de emoționat când și-a condus fiica la altar, dar și atunci când a avut parte de un dans tată-fiică pe ring.

Corinne, care și-a cunoscut soțul în 2018, și-a anunțat logodna pe Instagram în decembrie 2023. „De prima dată când te-am văzut, am știut că ești al meu pentru totdeauna”, a scris ea la momentul respectiv. Se pare că Jamie Foxx este încântat de ginerele său și imediat după anunțul logodnei a postat un mesaj în care i-a felicitat pe cei doi îndrăgostiți.

„Sunteți un exemplu perfect a ceea ce înseamnă să fii îndrăgostit”, a scris tatăl mândru. „Vă pasă de viața mentală și fizică a celuilalt... și vă sprijiniți reciproc... felicitări pentru logodna voastră”, a scris actorul, convins că fiica sa și-a gpsit partenerul perfect în persoana lui Hoote.

​Jamie Foxx are două fiice: Corinne și Anelise Bishop. Prima a venit pe lume în 1994 și este fiica actorului din relația cu Connie Kline. 15 ani mai târziu s-a născut Anelise Bishop, din relația actorului cu Kristin Grannis.

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images/ Instagram @GarcelleBeauvais

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni