• PRO TV
  • Recunoști superba blondă din România? Acum aproape 20 de ani, încânta audiența de la pupitrul știrilor, acum este vedetă internațională

Recunoști superba blondă din România? Acum aproape 20 de ani, încânta audiența de la pupitrul știrilor, acum este vedetă internațională

Recunoști superba blondă din România? Acum aproape 20 de ani, încânta audiența de la pupitrul știrilor, acum este vedetă internațională

O imagine postată recent pe rețelele de socializare ne-a remintit de fosta prezentatoare de știri la începuturile carierei ei.

Gallery

Venită de la PRO TV Iași, Iulia Vântur a cucerit rapid publicul român cu frumusețea angelică și silueta ei statuară. Timp de 10 ani a fost prezentatoarea știrilor PRO TV, din 2006 devenind prezentatoarea știrilor din weekend. Ulterior, a devenit coprezentatoarea unuia dintre cele mai populare show-uri TV din România, Dansez pentru tine, alături de Ștefan Bănică.

Iulia Vântur a decis să părăsească România în urmă cu mai bine de 10 ani. Alegerea ei de a pleca în India a surprins pe toată lumea, mai ales că avea o carieră de succes și în țară.
​Într-un interviu recent, Iulia a dezvăluit care a fost de fapt adevăratul motiv care a împins-o să ia această decizie, care, în cele din urmă, a fost una de bun augur pentru vedetă. Ea a reușit să se facă cunoscută și la Bollywood, unde are o carieră de succes în muzică și în cinematografie.

„Inima mea a ales. Nu te pui cu inima mea, ea merge și până la capătul lumii, dacă așa simte. Mintea a avut obiecții, a încercat să mă oprească. Eram în spațiul meu foarte confortabil, acasă, în România. Aveam părinții, prietenii, lumea mea, viața mea, de care eram foarte mulțumită, o carieră de succes.

Dar viața mi-a adus această opțiune și mi-am urmat sufletul, mi-am urmat vocea interioară. Probabil că aș fi regretat toată viața dacă n-aș fi încercat măcar. Am încercat, am crezut în alegerile sufletului meu și iată-mă, după mai bine de 7 ani… sunt tot în India. Și, cred că am făcut cea mai bună alegere pentru evoluția mea personală, care s-a extins apoi și în cea profesională. Mă bucur că am avut curaj. Am trăit experiențe unice, am învățat multe despre mine, despre viață, am cunoscut oameni remarcabili, oameni diferiți, cu mentalitate diferită.

În India m-am maturizat, am devenit femeie cu adevărat. Nu am vorbit mult despre viața mea, poate o voi face într-o zi, pe îndelete… într-o carte”, a declarat Iulia Vântur, pentru viva.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni