• PRO TV
  • Adrian Minune, prima reacție după ce fiica lui, Karmen, a anunțat că divorțează de Bogdan Căplescu: „În viața asta sunt...”

Adrian Minune, prima reacție după ce fiica lui, Karmen, a anunțat că divorțează de Bogdan Căplescu: „În viața asta sunt...”

Adrian Minune, prima reacție după ce fiica lui, Karmen, a anunțat că divorțează de Bogdan Căplescu: „În viața asta sunt...”

Karmen Minune, fiica celebrului cântăreț de manele, a anunțat recent că divorțează de soțul său, Bogdan Căplescu. Cum a reacționat Adrian Minune la aflarea veștii

Gallery

​Despărțirile au dat năvală în familia lui Adrian Minune! Fiica cea mare a manelistului, Karmen, a anunțat că divorțează de partenerul său, Bogdan Căplescu, iar fiul artistului, Adrian, s-a despărțit de logodnica lui.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, cântărețul de manele Adrian Minune a vorbit sincer despre ce se întâmplă, de fapt, în familia sa. În ciuda tuturor informațiilor apărute în spațiul public, acesta a mărturisit că nu există niciun divorț și că actele de căsătorie nu sunt relevante în ceea ce privește relația dintre două persoane.

„Fetele mele sunt bine! Nu exită niciun divorț, așa cum s-a scris, iar dacă ar exista, nu hârtiile țin oamenii. (...) În viața asta sunt doar momente, toate trec. (...) Da, mi-am făcut tatuaj, e primul tatuaj! Are o poveste, e cu Dumnezeu, e cu Iisus Hristos, e cu o scară, iar jos la scară mă găsește pe mine, în genunchi, rugându-mă. Stânga, dreapta, sunt îngerii pe care i-am visat, i-am văzut. Prima dată au venit îngerii, apoi Dumnezeu. 

Nu am vrut să spun, chestiile astea nu se spun. Prima dată au venit îngerii, o să îți zic în pauză ce mi-au spus. A apărut Dumnezeu, prima dată au apărut Îngerii, apoi a apărut Dumnezeu. A vorbit ceva, nu știu să spun, El a vorbit, nu eu. Acum doi ani.(...)  Acum trăiesc după ce mi s-a spus. După visele de noapte. Înainte nu eram atent la semne”, a mărturisit Adrian Minune în cadrul emisiunii amintite.

Karmen Simionescu, despre relația cu Bogdan Căplescu

Karmen Simionescu a fost cea care a dat vestea cu privirea la separarea de partenerul ei de viață, Bogdan Căplescu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de cinci ani și au o fetiță împreună, pe Sofia.

„Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta (...) De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit. Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi. Aș vrea ca toți cei care ne cunosc, dar și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii”, a spus Karmen Simionescu.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni